Optakt weekendens kampe

Århus – Brønderslev
Århus imponerede mig da jeg så dem mod Copenhagen, de kæmpede bravt og spillede klogt. Deres to kæder løb noget tør for luft da der manglede 10 min af kampen, og det kan blive deres udfordring.
Men nu er Brønderslevholdet i år, ikke just det hold der ligger det voldsomme pres i denne sæson. Brønderslev er udfordret på de stadig står uden træner men de har dygtige spillere, og truppen på papireret er stærkere end Århusholdet.

Århus skal gøre det enkle og deres bedste spiller skal levere, og hvem ved hvordan Brønderslev vil reagere, hvis Århus faktisk lægger pres på dem?

Copenhagen – Benløse
Hjemmeholdet har vundet deres kampe i denne sæson, men har endnu ikke mødt de formodede tophold, så for Copenhagen bliver det en test hvor de står henne.

Spillerne skal vise de kan holde tempo og ikke varme bold. Det skal de lykkedes med, samt det at turde holde fast i bolden i et bevægeligt spil. Der vil komme mange svar til Copenhagens træner i denne kamp.

Benløse kan spille særdeles hurtigt og de viste i deres seneste kamp deres skarphed da de slog Frederikshavn i en kamp, hvor de kun var foran en eneste gang, nemlig da de kom foran 7-6.

Benløse skal vise de er niveauet over Copenhagen og sætte pres på dem.

Kampen er samtidig en duel mellem keeperne på begge hold, der bejler til landsholdet, det er Rasmus Engelhardt Frie hos hjemmeholdet og Davide de Fries og Emil Brixager hos Benløse

Skanderborg – Frederikshavn
Fætter og kusinefesten og kampen der ikke vil tabes, der er meget på spil i kampen, for størsteparten af hjemmeholdets spillere er fra Frederikshavn, og der e rmange gode personlige relationer på tværs af spillerne. Det er også kampen om lidt retten til at drille indtil næste kamp, men det er også vigtige point der er på spil for gæsterne.

Skal Frederkshavn holde fast i ambitionen om at nå langt i denne sæson, så skal de vinde. Frederikshavn har dog mistet deres farlige målmager Andreas Glad til skade.

Sunds – Helsingør
Det burde være en enkel og overkommelig opgave for hjemmeholdet som har en stærkere og bredere trup end Helsingør.
Helsingør viste god moral og arbejdsindsats da jeg så dem mod Rødovre, og kan de levere samme energiniveau og hvis Sunds ikke er klar fra start, så kan gæsterne drille. Nicolai Bech har giftige afslutninger og Nicolai Hammer vil gerne sætte en mand eller to.
Er Sunds klar fra start, så vinder de.

Rødovre – Hvidovre
Hjemmeholdet ligger nummer 1, og alt andet end en sejr vil være en overraskelse, men Hvidovre har overrasket positivt i deres første kamp og spillet med stor vilje og gejst og det kan bære langt.

Rødovre kan tænkes at blande kortene og måske lade nogle af de bærende spillere sidde over og give mere spilletid til de dygtige unge drenge de har, det kan være Hvidovres chance, og nåja hvis Kasper Eriksen har en af den slags dage i målet hvor han står bundsolidt (som så ofte).

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.