Frederikshavn – Århus 19-6

Leave a comment

16/09/2017 by Steen Houman

Det kan blæse i Frederikshavn, og Århus løb ind i et ordentligt blæsevejr lige fra start. Oprykkerne blev sat under pres af Frederikshavn der rullede på med 3 kæder og efter 6,45 stod den 4-0 og da Århus kunne gå til pause var de nede med 8 mål, via en 9-1 føring til Frederikshavn.

Efter 2.periode var stillingen 17-3 og en frygtelig start i den første kamp, men oprykkerne fik dog en fin 3.periode. Nok blev hjemmeholdet ukoncentreret, men Århus vinder faktisk sidste periode med 2-3!

Frederikshavn har forstærket sig markant, og Århus der på flotteste vis kom op via play off, de måtte sande der er forskel på tempo fra 2.div til ligaen.

Nu er den første kamp overstået for oprykkerne, og de skal bygge videre, og specielt eksil Frederikshavneren Vinoth Sivaplan gjorde et fint indtryk for Århus, hvor Uffe Simonsen i en alder af 42 år laver 2 mål, respekt og talentfulde Daniel Bendixen har tre assister.

Træner Lars Skytte spillede en konsekvens taktik hvor Århus pressede, havde de pakket sig, kunne resultat have været mindre, men kampen er ikke her der skal hentes point, så hvorfor ikke bruge den til at arbejde med de ting der bliver vigtige i bundstriden.

Frederikshavn – Århus 19-6 (8-1, 9-2, 2-3)
Frederikshavn

Andreas Glad 3+3, Niklas Juul 3+2, Jonathan Velgaard 3+0, Nicolai Flyvholm 3+0, Kim Høst 2+1, Anders Jørgensen 1+2, Glenn Christensen 1+1, Kasper Kajgaard 1+1, Simon Møller 0+2, Jonas Nordheim 1+0, Rasmus Overgaard 1+0, Jonas Johansen 0+1, Dennis Torp 0+1
Kris Jensen 0+1, Rasmus Larsen 0+1
2×2 min
Århus
Vinoth Sivaplan 3+1
Daniel Bendixen 0+3
Uffe Simonsen 2+0
Nicklas Perto 1+0
Eduards Sture 0+1
2×2 min

img_4552

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,567 hits
%d bloggers like this: