Frederikshavn – Århus 19-6

Det kan blæse i Frederikshavn, og Århus løb ind i et ordentligt blæsevejr lige fra start. Oprykkerne blev sat under pres af Frederikshavn der rullede på med 3 kæder og efter 6,45 stod den 4-0 og da Århus kunne gå til pause var de nede med 8 mål, via en 9-1 føring til Frederikshavn.

Efter 2.periode var stillingen 17-3 og en frygtelig start i den første kamp, men oprykkerne fik dog en fin 3.periode. Nok blev hjemmeholdet ukoncentreret, men Århus vinder faktisk sidste periode med 2-3!

Frederikshavn har forstærket sig markant, og Århus der på flotteste vis kom op via play off, de måtte sande der er forskel på tempo fra 2.div til ligaen.

Nu er den første kamp overstået for oprykkerne, og de skal bygge videre, og specielt eksil Frederikshavneren Vinoth Sivaplan gjorde et fint indtryk for Århus, hvor Uffe Simonsen i en alder af 42 år laver 2 mål, respekt og talentfulde Daniel Bendixen har tre assister.

Træner Lars Skytte spillede en konsekvens taktik hvor Århus pressede, havde de pakket sig, kunne resultat have været mindre, men kampen er ikke her der skal hentes point, så hvorfor ikke bruge den til at arbejde med de ting der bliver vigtige i bundstriden.

Frederikshavn – Århus 19-6 (8-1, 9-2, 2-3)
Frederikshavn

Andreas Glad 3+3, Niklas Juul 3+2, Jonathan Velgaard 3+0, Nicolai Flyvholm 3+0, Kim Høst 2+1, Anders Jørgensen 1+2, Glenn Christensen 1+1, Kasper Kajgaard 1+1, Simon Møller 0+2, Jonas Nordheim 1+0, Rasmus Overgaard 1+0, Jonas Johansen 0+1, Dennis Torp 0+1
Kris Jensen 0+1, Rasmus Larsen 0+1
2×2 min
Århus
Vinoth Sivaplan 3+1
Daniel Bendixen 0+3
Uffe Simonsen 2+0
Nicklas Perto 1+0
Eduards Sture 0+1
2×2 min

img_4552

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.