Liga, hvordan gik det Rødovre?

Før sæsonen tippede jeg Rødovre til kvart/semi. Tabet af Martin Erichsen og Oscar Eklund så jeg som værende til for tungt, men holdet viste klasse og moral og stod sammen da de skulle, og de spillede sig flot i DM finalen.

Før sæsonen pegede jeg på de har 5 spillere som nøglespillerne Emil Kristensen, Marco Krogsgaard, Jannik Trolle, Frederik Kobberup og Jannik Dalkvist
Alle tre har holdt niveau, om end Kobberup og Dalkvist først i slutningen af sæsonen virkelig viste hvad de kunne.
Udfordringen for Rødovre har været den offensive del, for de offensive kræfter har masser af kvalitet, men er ustabile, fra at lave point i kampe til at være helt væk på den konto. Men når den ene spiller ikke laver point, så tager andre over!

Daniel Hedegaard har potentiale, og startede stærkt ud, men efter jul var han kun en skygge af sig selv. Nicolai Børner er en intelligent spiller, lidt mere fysik og stabilitet i spillet, så bliver han en profil.

Næste sæson
Rødovres træner Michael Dahl er stoppet og Claus Nisbeth er kommet til. Han har før haft erfaringen fra trænertjansen i Copenhagen.
Jeg tror det bliver et godt match med de to, opgaven for Nisbeth må være at få forløst det offensive potentiale der er hos en del spillere.

Rødovre står stærkere, de bliver vanskelige at have med at gøre!

Min kommentar før sæsonen:
2 store profiler er væk, Martin Erichsen og Oscar Eklund. Et backmakkerpar der i mange år har fremstået som eksponent for Rødovrespillet.

Rødovre har for første gang hentet en træner udefra, Michael Dahl der er træner for U19 landsholdet, ja han er at finde som træner.
Dahl har ikke været ligatræner i mange år, det bliver spændende at se hvilket aftryk han kan sætte på Rødovre.
Til at starte med, så er træningen øget, så holdet nu træner 3 gange om ugen.

Rødovre har defensivt været Danmarks bedste når de har stillet op med de her spillere Erichsen/Eklund og Trolle/Krogsgaard som backer samt Emil Kristensen og Jakob M. Andersen som centrene.

Den akse har været for stærk til at nogen har kunnet bryde den. Der ligger de mange års mesterskaber på stribe.

Nu er det kun Krogsgaard, Trolle og Kristensen der er tilbage. Spillere af høj klasse, men Rødovre er væsentlig svækket.

Sidse sæson kneb det gevaldigt med at lave mål. Daniel Hedegaard og Nicolai Børner er to unge knægte der kom ved juletid i sidste sæson da Vanløse desværre lukkede.

De to drenge har jeg fidus til, de bliver to spillere der burde lave mange point. Potentialet er der fra at være en starter til at kunne blive en profil i denne sæson. Sammen med Jannik Dalkvist og Andreas Kleczewski skal de levere målene.

De 4 spillere lavede 23 mål tilsammen i sidste sæson. Den sum skal væsentlig højere op.

Rødovre har traditionelt brugt mange spillere, for derefter at toppe i slutspillet. I år tror jeg vi vil se et Rødovrehold der leder efter hvordan de skal spille, og der kunne blive blandet godt i kortene.

Rødovre har stadig så meget kvalitet, og lykkedes de med deres offensiv, så bliv ikke overrasket hvis du ser Rødovre i en DM semi, der kan blive tæt. Men skader på nøglespillerne kan spolere meget

Navn mål ass point
Marco Krogsgaard 17 17 34
Emil Kristensen 11 22 33
Jannik Trolle 9 20 29
Andreas Kleczewski 20 5 25
Nicolai Børner 16 6 22
Daniel Hedegaard 18 4 22
Jannik Dalkvist 15 5 20
Frederik Kobberup 4 5 9
Mikkel Godtfredsen 2 4 6
Marek Valachovic 4 1 5
Nicholas MacCabe 0 3 3
Mads Kristensen 1 1 2
Daniel Andersen 1 1 2
Patrick Møller   1 1
Martin Jensen 1   1
Frederik Selmann   1 1
Magnus Siegumfeldt   1 1
Magnus Møller 1   1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.