Liga, hvordan gik det Helsingør?

Oprykkerne fra Helsingør missede slutspillet, da Hvidovre slog dem 3-2 og 9-5 i deres indbyrdes kampe, så måtte holdet ud i play off, som de vandt relativt enkelt.

Oprykkerne måtte bruge noget tid på at vænne sig til tempoet, og de havde en del tætte kampe i sæsonen.

4 kampe taber de med et mål, og højdepunktet udover at blive i rækken, var da de slog Brønderslev.

De 5 nøglespillere som jeg så det inden sæsonen var Michael Ejlerskov, Nicolai Bech, Nicolai Hammer, Michael Kock, Frederik Olsen.

Alle 5 gjorde det, om end specielt Nicolai Bech løftede sit spil og viste han snildt kunne være med blandt de bedste i ligaen.

Som det ser ud holder Helsingør fast i truppen, og spændende at se om de fra start har fart i benene, så de ikke taber de tætte kampe!

Min kommentar før sæsonen:
Oprykkerne fra Helsingør har potentiale på sigt til at blive en af Danmarks bedste floorballbyer. De har mulighed for at få spillere i talentklasser og dermed mere træning. De har allerede et vist samarbejde med FC Helsingborg der spiller i den svenske liga. På sigt kunne det være en aftale om et par talenter kom over sundet!

Så jo, der er fundamentet til et mere end interessant setup.

Så har klubben en af Danmarks bedste trænere i Jesper Frank, desværre har han ikke et hold der er stærkt nok. Men bliver spændende hvad han får ud af truppen.

Helsingør mere eller mindre spadserede sig igennem 1.div og var med afstand det bedste hold i 1.div. Men Helsingør vil være at finde i den tunge ende, og der skal arbejdes hårdt for at undgå de to nederste pladser.

I målet har de forstærket sig med landsholdskeeperen Michael Ejlerskov og de har fået målfarlige Andreas Krog. Sidstnævnte er blevet 36 år, men han skal nok sætte sine point.

En anden rutineret herre er dygtige Jonas Hviid der er blevet 38 år. De to kan holde på bolden og skabe ro på et hold der får det svært.

Truppen er sammentømret og består af spillere der har været sammen de seneste to sæsoner. Med den samme træner ved roret og en trup der ikke er helt ung.

Så kan det godt være der mangles de store profiler, men til gengæld har de rutine og modenhed i truppen, så de bliver ikke et korthus der falder sammen hvis de bliver presset.

Jeg tror at vi vil se et Helsingør hold der kender deres styrker og svagheder ganske godt og det vil de bruge klogt i kampene. Et hold der ved at der skal arbejdes for hinanden, og de vil gøre liver svært for de hold der ligeså vil være i den tunge ende.

Nicolai Bech 5 10 15
Frederik Olsen 8 4 12
Nicolai Hammer 6 6 12
Michael Kock 8 3 11
Jonas Hviid 5 5 10
Andreas Krogh 6 3 9
Jens Stiggaard 4 1 5
Nicolai Hommel 3 3
William Tækker 1 2 3
Niklas Wensmunk 1 2 3
Kristoffer Mortensen 1 1
Jon Precht-Sparre 1 1
Oskar Wihlstrand 1 1
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.