Trænere Niklas og Michell’s ord på AaB’s semifinalekamp i Kvindeliga.

Søndagens semifinale mod Hvidovre var en af de kampe, som man ser frem til hele sæsonen, og hvilken nervepirrende kamp det blev i AaB hallen.

17902541_10154454835551711_2054517245_o.jpg

Det var et utroligt tændt og fokuseret AaB hold, der mødte op og som var klar til at give fuld skrue.

Desværre startede kampen ikke helt som håbet, et hurtigt mål til Hvidovre medførte at vi blev nervøse, og stressede rigtig meget i angrebet for at udligne hurtigst muligt!

Derudover er det et meget mere velspillede Hvidovre hold som er på banen, i forhold til da vi mødte dem på øen sidst. Så de to første perioder, er det helt klart Hvidovre der skinner igennem og AaB som knokler for at finde deres eget spil frem igen!

Efter 2 periode er resultatet 3-6, hvor især Hvidovre’s mål er blevet scoret på frislag! Det er derfor en god opsang i omklædningsrummet, men samtidig er vi ikke i tvivl om at vi stadig kan vende kampe, hvis vi gør det vi er bedst til. Endnu engang bliver der flyttet rundt i kæderne og pigerne går på banen med viljen til at vise alle de fremmødte tilskuer hvorfor de er favoritter til DM finalen. Ikke engang da Hvidovre scorer til 7-3 kan det slå pigerne ud.

Vi finder vores spil frem og fighter som bare fanden på hele banen! Det giver pote, da vores farlige angrebsspiller endelig viser hvad de kan! 3 hurtige mål og nu bliver Hvidovre pludselig nervøse for at spille.

Vi ligger endnu mere pres på, det resulterer i at vi med 2 mål mere, udligner til 7-7!

Begge hold presser på for at få føringsmålet og med store chancer i begge ender. Det bliver dog AaB, der leverer med et fighter mål på en flot solo kontra, og kan brøle i jubel med sejrsmålet til 8-7!

De sidste minutter handler det bare om at klare Hvidovre’s pres, hvilket pigerne klarer flot!

Nu ser vi frem til næste spændende semifinale. Vi ved hvor vi skal stramme op og ved hvad der skal arbejdes på de næste træninger!

Derudover skal vores forsvar være ligeså fysisk og kompakt som det plejer at være, for at matche Hvidovre’s første kæde og vores spiller skal vise den effektivitet, som de viser i 3 periode for at sikre sig DM-finalen!

Vi ser frem til kampen.

Niklas og Michell

Tusind tak for indblik i jeres kamp og overvejelser over de kommende kampe, vi ved jo som altid at de bedste vinder 😉

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.