En snak med Frederikshavn træner Søren Frederiksen

Hvorfor blev I slået ud i kvartfinalen?
Vi blev slået ud fordi vi ikke har kultur for at vinde i slutspillet! Det siger jeg fordi vi havde 4 kampe, der kunne opleves som at tage elevatoren op fra p kælderen i en storby.

I kælderen er det trist og kedelige (Kamp 1), så kommer du længere op, men alt du ser er hus gavle (Kamp 2).

Længere oppe kommer du til at kunne se langt og kan nyde udsigten (Kamp 3) og når du rammer helt op, bliver det en smule shaky og du bliver nervøs for om elevatoren kan holde? (Kamp 4)

Vi har et hold der er ungt og urutineret, men kan spille det bedste floorball, man kan forestille sig (Kamp 3 og 4), men samtidig ikke få noget som helst til at hænge sammen!

Vi kan famle i blinde, efter de mest simple aftaler på holdet! (Kamp 1 og 2).

Hvilke tre spillere hos Jeres modstandere i kvarten imponerede dig og hvorfor?Brønderslev har tre super gode spillere i Anders Kjær, Andreas Glad og Niklas Juul, og de spiller fantastisk og kan alene holde holdet oppe.

Hvordan ser du som træner Jeres sæson?
Vi har gennem den seneste sæson udviklet os som hold, men jeg har som træner været længe om at kende spillerne, hvilket gør at vi først fra jan/feb finder kæder, der kan holde.

Jeg har yderligere ikke stolet nok på vores unge spillere og derfor brugt dem for lidt. Derfor er dette sammen med den tidligere nævnt, manglende kultur, super vigtigt for klubben, at vores U17 hold vinder DM! Så vi kan få noget vinder DNA ind på holdet.

Hvis du skulle bestemme hvordan struktur på liga skulle se ud til næste sæson, hvad ville du så ønske og hvorfor?
Hvis jeg skulle bestemme en struktur på tuneringen, vil jeg vælge at vi var delt op i øst og vest indtil jul, for derefter at tage de fire øverste fra øst og vest i en “Super liga” der kan spille mod hinanden to gange og slutte af med et slutspil, som vi kender i dag. Jeg tror at vi på den måde vil hæve niveauet i første div. Samt få vigtige kampe før jul også.

floorbALL søren frederiksen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.