1 RUNDE – DM SEMIFINALER FOR KVINDER

Så ligger første resultater klar,  hvilket vidner om at øst og vest er hinanden nærmere end længe set. I får hermed lidt ord om kampen på Sjællandssiden.

17965382_10154201651831330_1396159332_n.jpg

Netop kampen Copenhagen FC – Århus FK, det må virkelig siges at være en kamp, der var den lange tur til Valby værd 😉

Uden at skelne til personlig præferencer i forhold til udkommet af kampen, så håbede jeg vitterligt på en lige kamp, der ville være åben til sidste spilleminut, og det må siges at det blev indfriet til fulde.

1 PERIODE

Det var dejligt at se begge hold give den alt hvad de kunne præstere, og at se Copenhagen træde i karakter med mere løb og fysisk overskud, trods der blev gået til den og allerede efter kort tid sad Mørup på bænken med is på hovedet.

Det var næsten ulideligt at opleve en Bjerre, der lignede en der ikke kunne fortsætte efter et ordentligt slag på højre hånd, hun havde ikke handsker på og det tog mange minutter med et publikum der holdte vejret, indtil hun kunne fortsætte.

I anden periode skete det igen at Bjerre stoppede uret denne gang slag i hovedet. Det er dejligt at se fysisk spil, men bekymrende at se spillere halte ud, heldigvis kom alle igen. Måske en bedste tur over bande award kunne komme i spil.

Første målscorer var Cph FC’s Line Lauridsen med nr 7 med assist af den evigt fightende Mørup med nr 27 i tiden 4:30. Derefter udlignede Åfk’s Maria Helander nr 7 med assist af Thaarup nr 5.

12 sekunder efter tog Copenhagen revance og en meget interessant ‘ny’ Cph FC spiller Stina Öberg 15 på målscoren med assist igen af Mørup.

Julie Perto fra Åfk udlignede 21 sekunder efter og hermed var 1 periodes mål leveret, end ikke da Århus trak 2 min fik Copenhagen udnyttet overtallet, men kampen tillod dog virkelig ikke at man slappede af, det gik stærkt. 1 periode endte 2-2 og kampen var dermed åben ved pause.

2 PERIODE

I anden periode kom Århus ud med en klar føring til 3-6 dvs. periodens resultat var (1-4) allerede 25 sekunder inde var første mål i kassen af Fie Carlsson nr. 14 uassisteret. Derefter gik det slag i slag, næste på pointtavlen blev Thea Ehm nr 27 og så Kristine Sørensen nr 18.

Efter 9 minutter markerede Copenhagen sig tiltrængt, da endnu en ny interessant spiller Mette Funch Andersen scorede til 3-5 med hjælp af stabilt præsterende Mørup, hvilket gav et enormt glædes brøl i hallen.

Mette er vidst også i spil til landsholdet, så det bliver spændende at følge hendes færd videre frem.

Med 5 minutter tilbage af 2 periode, kom Kristine Sørensen igen på måltavlen med assist af en kending nr 2 Mette Faurholt og hermed endte 2 periodes resultat, selv en 2 minutter til Copenhagen fik Århus ikke draget fordel af.

Så med en lidt forstummet stemning i hallen, gik holdene til pause, velvidende at der skulle minimum 4 mål i kassen for at Copenhagen kunne nå at indhente favoritterne.

Overordnet om kampen må man sige Århus stod for de mest teknisk overbevisende mål og her står især anførerens store dedikation og fart i spotlyset, det var godt at se.

3 PERIODE

Det må man sige Copenhagen formåede i 3 periode med udskiftninger i kæderne og friske ben, kom interessante Ôberg igen på måltavlen med hjælp af en gammel kending i sporten Vickie Kolster nr 9, Ôberg kæmpede overbevisende og virkede selvsikker i spil, så her er en der virkelig er værd at holde øje med.

Copenhagen trak vinderkortet med en ufortrøden kampgejst og en defensiv der ikke tillod Århus at lukrere på sine utallige forsøg på hurtig retur og farligt spil rundt om modstanderens mål.

Klara Fjorder kom på måltavlen med assist af Ôberg, derefter Anfører Jensen (med under 5 minutter tilbage) der altid formår at levere med stærkt overblik.

Kampens es skete i sidste 1 min 30 sek, da Klara igen leverer og lukker kampen for Århus med resultatet 7-6 og et publikums brøl sjældent hørt på dette niveau i hallen.

Kæmpe tillykke til Copenhagen FC, der er nu hele 14 dage til den næste nervepirrende kamp, det bliver to hold der begge kommer til at ville kæmpe til sidste blodsdråbe for at tage point.

Det bliver absolut værd et besøg hvis man er på disse kanter, da Sjælland får muligheden for at markere sig på Danmarkskortet og vise at de også kan være med når medaljerne skal gives.

Bliver spændende at se om Hvidovre i samme omgang kommer til at skabe resultater der kan skubbe AAB af pinden. Jeg håber på at kunne se kampen, det bliver interessant at se Hvidovre der virkelig har taget fart på deres sammenspil, de virker til at have fundet hinanden og et teknisk niveau, der afspejler tid brugt sammen i hal og holdets store engagement for at avancere og markere sig.

God floorball karma til alle holdene, fra en der desværre ikke kan tage turen over sundet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.