AaB – Frederikshavn 3-18

Med storsejren satte Frederikshavn en rekord siden ligaen blev landsdækkende. Ingen hold har før vundet med så stor forskel i mål. 3 kampe er endt med plus 14, men nu er rekorden plus 15. Havde Frederikshavn lavet et mål mere, så havde de tangeret kampen Copenhagen – AaB på 19-6

AaB havde et par dage inden spillet ganske fornuftigt mod topholdet Sunds, men mod Frederikshavn, der var der ikke meget der lykkedes som hold for AaB.

Første periode startede ellers ok for de 9 markspillere hos AaB der blot tabte den 0-2, men de hurtige frederikshavnere fik holdt tempo, og så blev AaB trætte og kun i glimt så man det spillerne faktisk kan.

Modløsheden, den steg hos hjemmeholdet som målene sejlede ind.

Det ville være enkelt at sige AaB hører ikke hjemme i ligaen, men fremfor at pege fingre af klubben, så er det at give opbakning! Ser man truppen er den smal, men der er unge og dygtige spillere, men de er under pres.

Jeg håber AaB og spillerne nok får nogle klø, men de tager dem, og lærer af det og kommer styrket til næste sæson.

Frederikshavn, ja de fik ikke meget sved på panden i denne historiske sejr, der nok mere bliver husket for det pudsige straffe i slutningen af kampen.

AaB – Copenhagen 3-18 (0-2, 0-7, 3-9)
AaB
Richard Foltinek 2+0
Patrick Bold 1+0
Nicolas Pedersen 0+1
Jannich Christofersen 0+1
4 x 2 min

Frederikshavn
Benjamin Velgaard 1+2
Jonathan Velgaard 3+2
Dennis Torp 4+1
Kris Jensen 3+1
Glenn Christiansen 1+2
Rasmus Larsen 1+1
Simon Møller 2+1
Jesper Schmidt 0+1
Rasmus Bengtsson 0+1
Michael B. Olsen 1+0
1 x 2 min

Reklamer

One comment

  1. Hej Steen
    Du snakker tit om “næste sæson” i nyheder vedr. AaB. Men jeg synes det kan være svært at se hvordan det skal blive bedre?
    Man har ikke økonomien som Brønderslev til at hente spillere udefra, og man har ikke ungdomsarbejdet som Frederikshavn. Så skal man være heldig, der kommer studerende til byen. Men den satsning har vi før set gået galt i fx Århus.
    Så kan man argumentere for at klubben skal bygge op for bunden, men skulle de ikke have gjort det for flere år siden, så de ikke stod hvor de gør nu?

    Synes det er svært at se et ligahold i Aalborg næste sæson. Måske hvis man fik en erfaren træner igen, eksempelvis Allan Jensen, hvis han kunne få lysten tilbage. Så vil det tiltrække prominente spillere, men har man økonomien og de menneskelige ressourcer til at trække sådan navn til? Jeg kan godt være i tvivl.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.