Danmark – Sverige 1-22

Leave a comment

02/02/2017 by Steen Houman

Invitation til mord

Sådan lyder titlen på en af Agatha Christies bøger. Det var også mord i Spanien hvor Danmark mødte Sverige i den første kamp, hvor det handler om en ting, nemlig at komme med til VM.

Danmark startede faktisk fint, kørte bolden godt rundt, det holdt i små 2 min, så fik svenskerne fat i bolden, og Danmark blev sendt til tælling.

Som passive statister i en svensk opvisning, der blev Danmark i den grad rundbarberet.

Danmark var overmatchet mod et svensk hold der ikke gav ved dørene. 15 afslutninger havde Sverige på mål i første periode, de score på de 11 mål. I første periode laver Sverige 4 mål på 70 sekunder!

Det fortæller hvor skarpe svenskerne er, for tror aldrig at Camilla Bjerregaard i målet har haft så få redninger. Men kvaliteten i det svenske spil var på et højere niveau, og så blev man Danmarks mangler udstillet. Vil gerne sige, at Camilla Bjerregaard er en keeper med højt niveau og som ved diverse VM i den grad har vist sit format.

De danske spillere kæmpede forbilledligt, de løb meget, de dækkede skud, men når du møder et hold, der træner mindst 5 pas, mod danske spillere der ikke er i nærheden af dette, og svenske spillere der er i en liga hvor niveauet er højt og der er tætte kampe, mod en dansk liga der er delt op i tre områder og hvor tætte kampe ikke findes.

Så bliver Danmark udstillet og ja det var mord for åbent tæppe man var vidne til.

Laura de Fries blev kåret til kampens spiller for Danmark, i min optakt havde jeg skrevet hun var med for at lære, så måske er det skribenten her der ikke er skarp nok i sine tanker om floorball.

floorball-dk-swe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 730,681 hits
%d bloggers like this: