Optakt pokalfinalen damer Århus FK – AaB

Ikke den store overraskelse med de to mandskaber i finalen. Ingen tvivl om at de to østhold Copenhagen og Hvidovre gerne ville have været i finalen, men det var ikke deres dag i semifinalen, og uden det store besvær blev begge semifinaler vundet for Århus FK og AaB.

Favoritten er Århus FK, de har en lang række profiler der ene og alene kan afgøre en finale. Århus har ligeså en bredde som AaB ikke kan matche.

Men et er at have de mange spillere, noget andet er at få dem til at fungere i finalen. Det har ikke just været et problem for træner Stefan Dines, som må gå ganske rolig ind til finalen.

AaB, de har to spillere som i den grad kan gøre en forskel. Sara Lund i målet, hun er utrolig stærk og har en vinderpsyke som få. Hun får en afgørende rolle i finalen, for hun skal holde scoringerne nede! Samtidig har Sara Lund et godt udkast som kan blive en farlig del af spillet for AaB.
For AaB har en spiller med hurtige fødder, nemlig Michell Jensen.

Skal det lykkedes for AaB at vinde finalen, skal alle spille 100% på dagen, og den respekt der måtte være for de dygtige piger hos modstanderne, den skal væk og der skal ind og spilles med tætte markeringer der kan mærkes.

Omstillingerne kan blive nøglen til succes for AaB, så når mulighederne er der, så skal de tages.

De to hold har ikke mødt hinanden i denne sæson. Århus FK fører sydrækken i vestrækken (giver god mening at forstå ikke) med 8 sejre i 8 kampe og en score på 113-5.

AaB ligger nummer 2 i nordkreden i vestrækken. 1 kamp er tabt og 9 er vundet med sammenlagt 155-13.

Profilerne
Århus FK
Jasmin Damm, der er en grund til hun er anfører. Hun tager ansvar på banen og hun sørger for at tempoet ikke falder ned.

Maria Helander, ung og særdeles dygtig back der spiller med en ro som en old boys spiller. Hun læser spillet godt og er uhyre stærk både defensivt og offensivt.

Kristine Sørensen hun er en særdeles klog spiller der arbejder for holdet. Med en god teknik er hun en der sætter spillet godt sammen. Kan være du endnu ikke har bidt mærke i hende som spiller. Men hun har meget i sig.

AaB
Micheel har hurtige fødder som få damespillere og hun kan være særdeles direkte i sit spil. Hende skal man ikke give en meter, så kan det koste en scoring.

Carina Vestergaard kan lave mange mål og hun skal finde sit afsluttergen frem, der bliver brug for det.

Eva Knudsen skal sætte tempo på holdet og gå forrest i det fysiske spil for at vise medspillerne at de vil vinde. Hun er ligeså meget direkte i sit angrebsspil.

Keeper
Yessika Buchhave er en erfaren keeper der har rutine. Men har Århus FK en lille svaghed sammenlignet med alle de dygtige spillere, så er det her. AaB skal teste Buchhave, som så skal bevise evnerne så absolut er der.

Sara Lund er som tidligere skrevet en nøglespiller for AaB. Hendes bevægelighed og evnen til at læse spillet bliver særdeles vigtig. Der er en grund til hun er udtaget til landsholdet!

Talentet:
Julie Perto er blot 18 år, men hun har været med på højeste niveau i flere sæsoner og evnen til at lave mål, den er stor. Hun skal tage næste skridt fra talent til landshold. Potentialet er der

Amalie Thomsen er en af de nye spillere hos AaB, hun har haft stor fremgang i denne sæson. Hendes fighteregenskaber og det hun er viljestærk bliver der brug for i finalen. At hun så er alsidig i sit spil er et plus.

Perlerække af dygtige spillere
Hos Århus FK er der en række dygtige spillere du godt må holde øje med . Mette Faurholt, Anne Sofie Thaarup, Nicoline Pihl og Kristine Sørensen.

Hos AaB kan du godt se efter en dygtig spiller som Maria Andersen.

Men hvem tror du vinder

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.