De danske spillere til VM

Målmænd

Mike Trolle
Den mest betydningsfulde spiller på holdet. Han betyder voldsomt meget, ligeså i forhold til de modstandere Danmark møder. De har respekt for Trolle i målet!
Hans præstation til VM var af høj klasse.Jeg tror han var kommet på VM All Star holdet, såfremt Danmark ikke havde siddet i en flyver på vej hjem, da finalen blev spillet. Du kan ikke have et VM all Star hold hvor en spiller mangler.

David de Fries
Den utaknemmelige opgave at være andenkeeper, den løste Benløses keeper godt! Han fik spilletid mod Australien og kan brøste sig af at have en redningsprocent på 100%.
På bænken var samarbejdet med førstekeeperen Mike Trolle på plads, godt at se en keeper tage ansvar på den rolle

Backs

Jannik Trolle

2+2= 4 point, 6 min
Han spillede godt ved VM for to år siden, men der er bygget på hos Rødovrespilleren, han arbejdede stenhårdt defensivt, og med speed i fødderne og blik for medspillerne var han spilleren bag mange danske omstillinger.

Marko Krogsgaard
0+2=2, 4 min
Han er her der og alle vegne og angriberne kan ikke smutte fra ham, hans hurtighed og spilforståelse gør ham særdeles kompetent på backpladsen.
Det kendte træk ind i banen med høj speed blev brugt flere gange, det er et vigtigt våben for Krogsgaard kan både afslutte og ligge den gode aflevering.

Claus Nisbeth
1+2=3, 0 min
Var småskadet op til VM men skadet eller ej, så leverede Nisbeth som altid et sandt arbejdsraseri og arbejdede stenhårdt defensivt.
At han samtidig har speed og er pasningssikker gør du har spilleren der tager meget ansvar

Daniel MacCabe
1+5=6, 4 min
Han har været god i ligaen og været med på landsholdet, men spilletiden til forrige VM var begrænset. Men han tog det naturlige skridt ind og tog ansvar på banen og spillede med stor rutine trods den unge alder.
Han leverede så en tordenkile i overtiden mod Estland og var en vigtig brik i de danske powerplay

Mathias de Fries
0/0 0 min
VM debutant, og fik fin spilletid, og for Danmark er det vigtigt at have en lidt anderledes backtype. De Fries er gennembrudsstærk og har en hurtig afslutning. Det lykkedes ikke med mål ved dette VM, men at have en back der har speed i fødderne og som er afslutningsstærk, det er vigtigt. Han blive rendnu bedre til næste VM

Rasmus Overgaard
0+2=2 point, 4 min
VM debutant og en af de unge spiller. Fik fin spilletid, og viste sit overblik i pasningsspillet og har et godt skud fra distancen.
Internationalt skal der bygges på, keeperne snupper alle skud udefra hvor du selv fører bolden op. Det som fungerer i ligaen, gør ikke altid internationalt.
Overgaard bliver kun bedre, glæd Jer til at se ham til næste VM

Daniel Nygaard
0+0=0 point, 0 min
En af de unge spillere der spiller med stor rutine i ligaen. Spilletiden ved VM var begrænset, men han har fra første række set hvad en god back internationalt skal kunne, så det er bare at tage hjem og arbejde, så ser vi forhåbentlig en Nygaard rykke sig!

Center

Emil Kristensen
2+4= 6 point, 4 min
Ser vi bort fra Mike Trolle, så var der to spillere inden VM som jeg havde som mine nøglespillere. Emil Kristensen var en af dem. Som center skal du arbejde både defensivt og offensivt og kan du ikke læse spillet, så bliver du kynisk udstillet internationelt!
Emil Kristensen leverede som forventet varen, hvilket VM fra hans side! Klasse!

Brian Nielsen
1+2= 3 point, 4 min
Den danske kaptajn, han var min anden nøglespiller, for skal Danmark have en chance, skal omdrejningspunktet på centerpladsen fungere. Med Brian Nielsen har du spilleren der ved præcis hvor han skal være og som vel ikke sætter en pasning forkert.
At han med sin erfaring er en særdeles vigtig kulturbærer på holdet fortæller hvilken afgørende spiller Brian Nielsen er på banen men så sandelig udenfor banen.
Pointmæssigt var det ikke samme niveau som ved sidste VM, det kan hænge sammen med flere ting dog.
Lukas Eldholm
4+1= 5 point 0 min
Den svenske debutant på 19 år viste at han var berettiget til en plads i VM truppen. Han viste spilforståelse og var målfarlig og var en stor gevinst på holdet.
Der var dog et par naive fejl der kostede, men med mere international erfaring bliver han bare bedre. Han bliver spændende at følge, for her har vi den mest offensive center.

Jesper Roland
0+0=0 poinr, 0 min
Han er altid elegant i sin boldomgang når man ser ham i ligaen, spilletiden ved VM var begrænset, men han er en af de unge spillere, det er bare at træne videre, så er mulighederne der for Roland.

Stefan Hedorf
4+4=8, 9 min
VMs topscorer med 16 point, nåede ikke helt samme antal ved dette VM, men han beviste i den grad sine internationale kvaliteter. Hedorf er med sin speed og hurtige spilopfattelse konstant farligt. Han er spilleren andre kan spille op til og en vigtig brik i det danske spil med at turde holde mere fast i bolden.

Andreas Glad
7+3=10 0 min

Hvor skal målene komme fra skrev jeg inden VM, og det svar fik jeg så fra Glad…Hvilket VM han havde, og med gode spillere om sig, havde han den svære evne at være på det rigtige sted og sætte bolden ind.
At det ikke er en luksusspiller så du ved udskiftninger, hvor Glad spurtede ud i boxen, som var det for at få de sidst eto haps dog ved pølsevognen!

Mikkel Skov
6+1=7
VM debutant, og hvilken debut. Manden viste jo højt internationalt niveau, han kommer til at blive en nøglespiller for Danmark i mange år der kommer. At tage det ansvar som så ung og vise overblik i stressede powerplays. Klasse.

Steffen Jensen
3+2=5 point 2 min
En arbejdshest for holdet, og en særdeles vigtig brik. Jeg tager virkelig hatten af for de mange meter der bliver dækket i et aggressivt tempo. Hans speed er en meget undervurderet brik i det danske spil, både i boxplay, men ligeså når Danmark skulle op og presse. Det er mange meter der bliver løbet for holdet, og som gør at modstanderne kommer med fejl!
At han så samtidig viste målnæsen, viser bare hvor vigtig han er. Desværre har han meddelt det var sidste VM.

Jacob Bøge
0+0=0 point
Fik ikke så meget spilletid ved VM. Jacob Bøge kender sin rolle og ved nøjagtig hvad der forventes af ham. Med stor spilforståelse og speed i fødderne, er han spilleren du trygt kan sætte ind. Fra Bøges side kommer der ikke mange fejl. Kan knæet holde til at øge træningen, kan han blive endnu bedre.

Kenneth Danielsen
1+0=1 point, 8 min
Rutinerede Danielsen har været med via U19 landsholdet og md ham får du en arbejdsom og pasningsstærk forward, som ikke svigter i det defensive arbejde, som er så afgørende for Danmark. Det at have den sikre spiller der ikke stresser og går med i pasningerne, gør ham til en særdeles brugbar spiller.
Danielsen har ligeså annonceret sit stop på landsholdet.

Mathias Glass
0+0=0
Kometen i den danske liga og VMs yngste spiller, han fik masser af spilletid i den danske andenkæde, og han gik rigtig godt med i spillet og lavede kun få fejl.
det blev ikke til point ved dette VM, men i ligaen har han vist hvor kompetent han er. Fortsæt arbejdet derhjemme, så har Danmark en forward der om 2 sæsoner slår igennem internationalt. Den erfaring han fik her ved VM, skal bruges til at bygge videre på talentet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.