VM Danmark – Polen 4-2

Leave a comment

05/12/2016 by Steen Houman

Det blev til en dansk sejr over Polen, og dermed bookede Danmark e plads til play off kampene om en plads til kvartfinalen.

Polen kom ud af starthullerne ganske massivt med et stort pres på det danske spil, og i starten var det Danmark der var presset og tumlede noget forvildet rundt.

Det kostede en dansk straffe i starten hvor Mike Trolle viste klassen og reddede og så var Danmark stadig med i kampen.

Det var samtidig en moralbooster til Danmark og det modsatte til Polen, og Danmark fik mere greb om spillet og havde bolden mere.

Det var dog en ærgerlig fejl fra den danske back MacCabe der kostede 0-1 målet. MacCabe som i de to første kampe virkelig har været en profil må ærgre sig over det mål.

Heldigvis lod han sig åbenbart ikke påvirke og kløede stærkt på.

Som Danmark fik bedre fat, og fik vist deres evne til at komme ud af det polske pres, så trak polakkerne sig tilbage og gave mere plads.

Udligningen var et virkelig klassemål, et ellers godt polsk opspil bliver brudt af Jannik Trolle (stærk igen), og han driver bolden frem, og han har noteret sig at Mikkel Skov står klar til venstre ude i siden, og mens fokus fra keeper og forsvarer er på Trolle, smider han en knivskarp pasning ud til Mikkel Skov, der flot udligner.

Klassemål.

2-1 målet kom igen efter et polsk opspil der blev brudt, og efter den danske omstilling ikke lykkedes kører Danmark klogt bolden rundt, og fra næsten midten tager Claus Nisbeth (igen stærk) chancen, den rammer fladt ved stolpen, og hvem står klar på riposten, såmænd Andreas Glad. Det i tiden 19.32 noget af en mavepuster for Polen der havde investeret meget energi i første periode!

floorball-den-pol-2

I starten af anden periode, gjorde Danmark det onde ved Polen, efter SKIDT polsk spil i 4v4 da begge hold havde en spiller ude, ja så snupper Jannik Trolle bolden, tre forsvarer forsøger at lukke ham af, Trolle spiller klogt bagud til MacCabe, der med en pasning på tværs til Claus Nisbeth scorer hvor det polske hold i den grad blev fanget.

Flot og intelligent spillet til 3-1 scoringen.

floorball-den-pol-3

En dansk udvisning fik Polen med i kampen igen, et godt powerplay blev effektivt eksekveret fra slottet til stillingen 3-2.

Mindre end et minut senere havde Danmark en gylden mulighed, ellers effektive Brian Nielsen og Danmarks anfører fik straffe, og afslutningen tog indersiden af stolpen og ud…øv øv.

Mod slutningen satsede Polen, ud røg keeperen, men der blev løbet og knoklet fortræffeligt og dækket skud af, og ros til Steffen Jensen for virkelig at stresse polakkerne…og som sådabn fortjent han sætter det sidste mål, da Danmark just med at stresse i polsk 6-5 for fat i bolden og af sted med Steffen Jensen der når at prikke bolden ind, før keeperen kommer flyvende ind fra siden.

floorball-den-pol-4

Dermed vandt Danmark fortjent 4-2. Masser af kvalitet i holdet, der viste de fik vendt det massive polske pres i starten af kampen og med klogt spil kørte bolden rundt i høj fart.

De bærende spillere leverede varen igen, ros til de danske backer specielt samt resten af spillerne i de to første kæder, samt selvfølgelig dagens fødselar Mike Trolle.

Tak for en god kamp…ser frem til at se holdet spille i Riga om et par dage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 731,382 hits
%d bloggers like this: