Rundt om weekendens kampe

Leave a comment

16/10/2016 by Steen Houman

Der var fuldt program i weekendens kampe.

Benløse – Frederikshavn 12-8 (3-0, 6-2, 3-6)
Det var de to eneste hold med fuld gevinst i ligaen som mødtes. Hjemmeholdet blæste derudaf og Frederikshavn havde det svært.

Efter 40 min stod den 9-2 til hjemmeholdet og Frederikshavn lignede et noget slukøret hold der havde en lang tur hjem mod Nordjylland foran sig.

Frederikshavn har nok bemærket unge Mathias Glass har været målfarlig, og det kunne de skrive under på. Frem til 5-0 føring, havde han lavet 3 mål og en assist! Klasse, og han lavede da lige to point mere i kampen.

Frederikshavn fik dog oprejsning i de sidste 20 min, Benløse bragte sig på 10-3 efter 44 min spillet, men 21 sekunder senere stod den 10-5. Unge Rasmus Larsen, der iøvrigt var god i kampen, og Niklas Juul satte de næste to mål, så stod den 10-7, med små 4 mål igen, kom Frederikshavn på 10-8 og overraskelsen lurede. Benløse lukkede dog af og kampen til slut.

Hvidovre – Rødovre 1-9 (0-3, 0-4, 1-2)
Er Hvidovre i krise, noget kunne tyde på det, for det var noget af en afklapsning på egen bane, og at de kun laver 1 mål, det ved stillingen 0-9, må give panderynker hos deres træner!

Hos Rødovre kom Jannik Dalkvist igang med et par scoringer, og ligeså Frederik Kopperrup, Emil Kristen, Daniel Hedegaard var blandt  dem der lavede point.

Rødovre var en klasse bedre end Hvidovre, og med 7 point hentet i 3 kampe, ser det nye Rødovre projekt fornuftigt ud.

Hvidovre derimod, uha de må have meget at snakke om inden turen går til Frederikshavn i næste kamp

Brønderslev – Copenhagen 3-8 (3-2, 0-3, 0-3)
Stærkt af Copenhagen, de holder nullet de sidste 2 perioder mod DM guldvinderne fra Brønderslev. Det er klasse og det gør de vinder overraskende stort med 3-8!

Hjemmeholdet førte ellers 3-2 på bla. 2 mål af effektive Steffen Jensen og den skydestærke back Niklas Knøsen.

‘Unge’ Jesper Schow lavede 2+3, så han var om nogen manden bag sejren i Nordjylland.

Copenhagen ligner et hold der er ved at finde sig selv efter en famlende start, omvendt er den smalle trup i Btønderslev nok af høj kvalitet, men de svinger meget.

Sunds – Helsingør 6-5 (1-0, 2-3, 3-2)
Helsingør gjorde meget rigtigt på Heden og hjemmeholdet havde det særdeles svært mod nordsjællænderne stod  kompakt og i Frederik Olsen har de en dygtig tekniker.

Sunds førte 2-0 kort inde i 2.periode, hvorefter Helsingør arbejdede videre, det blev belønnet. På 5 gode minutter gik gæsterne fra 2-0 stilling til 2-3. Sunds fik udlignet inden Frederik Olsen med sit 3 mål scorede til 3-4 tidligt i 3.periode.

3 mål på 3 minutter ændrede billedet, så Sunds fik deres forventede sejr. Helsingør arbejdede forbilledligt, og den indsats skal nok give dem point.

Skanderborg – AaB 6-4 (0-0, 4-3, 2-1)
AaBs keeper Mike Grunnet stod noget af en brandkamp nede i Skanderborg, og var om nogen manden der holdt dem inde i kampen.

Skanderborg var dominerende, men AaB spillede klogt og efter 0-0 da første periode sluttede, så tog kampen fart. AaB bragte sig foran og ved stillingen 1-4, måtte hjemmeholdet fundere lidt over de mange brændte chancer.
Landsholdansfører Brian Nielsen og Mathias Christoffersen var bedst for hjemmeholdet med 2 point hver.

AaB havde muligheden, men kunne ikke holde fast.

Min blog er blevet nomineret til årets sportsblog, gør gerne mig og de andre nominere den tjeneste at gå ind og giv din stemme til den du syntes skal vinde.

Det gør du her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 709,218 hits
%d bloggers like this: