Bevæg dig for livet

De mange nye klubber der er kommet til DaFu, er blandt andet kommet via satsningen bevæg dig for livet. Her er floorball en af spydspidserne. Frem til 2018 er der penge til forbundet og der er søsat en lang række konkrete tiltag.

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så er der kommet mange nye klubber til, og der arbejdes på nye tilbud, blandt andet 60+.

Jeg kan kun hilsen satsningen velkommen. I mange år har jeg slået slag for vækst i sporten på medlemmer. Floorball har potentialet, og tilbage i 2002 tror jeg første gang at en målsætning for sporten måtte være 10.000 medlemmer i 2010.

Der er sporten ikke endnu, og 10.000 er for mig egentlig bare første milepæl at nå, for sporten har potentialet til at blive større end både basket og volleyball…og håndbold (om mange mange år)?

Nu er bevæg dig for livet projektet et der skal gøre frem til 2025, og hvor der som det ser ud nu, er økonomisk tilskud frem til 2018.

Her skal der så være

180 klubber
11.000 medlemmer

Vi er godt på vej med 144 klubber, men medlemsvæksten…den halter.

6.400 medlemmer er der i forbundet, der er 2 1/4 år til at hente cirka 1500 medlemmer om året!. Så når klubberne til januar melder ind, så skal floorball runde de 7.900 medlemmer.

Udfordringen ser ud til at nok kommer der flere klubber, men hvor mange er kommet i gang med at etablere floorball, det bliver interessant når mange af de nye foreninger nok starter op her i den kommende tid med tilbud.

For det ligner at vi halter efter…men kommer der hul igennem. Så kan det gå stærkt.

Der hvor jeg ser to helt store udfordringer, det er at vi har en holdturnering der går tilbage på seniorplan. Her savner jeg virkelig at der kunne komme tiltag for at understøtte vækst så de kommer i gang med holdturneringen. Mere end at forbundets TU kun kigger på struktur!

Lad de gode konsulenter få lidt magt til at afgøre indsatserne på området.

Det andet er synligheden for de nye klubber. Forbundets hjemmeside er en katastrofe og mere end håbløs at navigere rundt i. Der er blevet lovet en ny hjemmeside, lad det gå hurtigt please!

Slutteligt, for floorballsporten er der sat et mål for hvor mange klubber der skal være i 2025 og hvad ambitionen er på antal medlemmer…

Gæt hvad det er, så bringer jeg svaret imorgen.

Det glædelig er denne mulighed sporten har fået…

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.