Weekendens kampe i ligaen

4 kampe er afviklet i weekenden.

Benløse – Brønderslev 8-6 (1-1, 5-1, 2-4)
DM revancheopgør, og det kom hjemmeholdet bedst ud af. Benløse så langt mere sammenspillede ud og havde nogle giftige powerplays, de lavet mål i 3 af 5 powerplays.
Brønderslev havde en særdeles storspillede Anders Kjær på mål der holdte dem inde i kampen, så Brønderslev ikke var bagud men kunne gå til pause ved stillingen 1-1 efter første periode.
Hos Benløse viste Tim Jannerup hvilken tryllekunstner han er, og fik sat et par backs hos DM mestrene godt og grundigt af. Unge Mathias Glass stod hvor han skulle og satte køligt 5 mål (kan han lave assister?)
Inden sidste periode førte hjemmeholdet 6-2 og lod Brønderslev komme med, og her viste DM vinderne klassen. Det kan godt være de kun kom med 11 markspillere, men det er nogle spillere der ved hvad det handler om, så da effektive Sune Reiner scorede til 7-6 med 9 min igen, så var det en intens slutning på kampen, hvor Benløse viste kvalitet og holdte Brønderslev fra det udlignende mål og selv kunne sætte sejren fast 48 sekunder før tid.

Sunds – Hvidovre 7-5 (2-1, 4-3, 1-1)
For to sæsoner siden var jeg ovre at se Sunds-Hvidovre. Her anede hjemmeholdet ikke hvad de skulle gøre ved Stefan Hedorf. Hvidovrespilleren ejede Sundshallen den dag, og han er fortsat en klassespiller. Men Sunds er blevet bedre, og nok lavede Hedorf 2 mål, men Sunds har et rigtig godt hold der bliver bedre og bedre.

Duen Mikkel Skov og Søren Holm kværner bare videre, 6 af holdets 7 scoringer blev sat af dem. Klasse
Hvidovre førte 0-1, på et mål som lyder meget interessant. Hvidovrespilleren Nicolai Jensen, ja han finder Kasper Eriksen og så scorer Eriksen. Der er lige det problem at Eriksen er keeper, og at keeperen ikke kan score i floorball. Så mon ikke det var den anden vej rundt.

Sunds kom hurtigt på 3-1 og Hvidovre måtte herfra arbejde for at komme tilbage i kampen. De fik hentet til 4-4 og kom op og var bagud på 6-5 med godt 7 min igen. Så det blev en intens slutning hvor Sunds stod i mod inden, nå ja Søren Holm scorede med 35 sekunder tilbage og lukkede kampen

AaB – Helsingør 1-5 (0-0, 1-3, 0-2)
Oprykkerne fra Helsingør rejste til Aalborg og viste kvalitet. AaB havde svært ved at komme frem til chancer, og efter 0-0 i første periode, så kom Helsingør på 0-2 inden AaB fik reduceret ved deres tjekkiske spiller Foltinek.
Men Helsingør var bare bedre på banen og Jens Stiggard var strålende med 2+1. 4 års ligapause har han haft, men tempoet har han stadig!
For AaB kan det se vanskeligt ud hvis de skal med i slutspil. Tabet af Rasmus Overgaard og Niklas Knøsen kan blive kostbart.
Fra det nordjydske lyder det dog at de unge spillere hos AaB spillede frisk til og gjorde det godt, men gæsterne lukkede bare ned for AaBs offensive spil.
AaBs ene tjekkiske back får en 2 min, og da de så finder ud af at hane ikke er skrevet på kampprotokollen, ja så gav det 5 min i undertal og AaB skulle herefter rokere rundt og fandt aldrig hinanden resten af kampen.
AaB skal bygge videre på den gode 1.periode, og så sker de administrative fejl forhåbentlig ikke mere.

Copenhagen – Skanderborg 7-4 (0-0, 4-2, 3-2)
Skanderborg manglede Brian Nielsen og om det var udslagsgivende er svært at sige. Copenhagen havde Nikolaj Parbo med for første gang, og efter 0-0 i de første periode bød han op til dans. Copenhagen kom på 4-1 efter 14 min i anden periode, med Parbos 3 mål assisteret af Betram Skotte i alle mål, så var tonen lagt.
Skanderborg kæmpede godt for at komme tilbage med tættere end 2 mål ved 4-2, 5-3 og 6-4 kom de ikke.  Målet til 4-6, scorede Skanderborg i spil 3 mod 5, og hvor det var Skanderborg der var i undertal.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.