Optakt weekendens kampe

Så går det løs igen, 4 kampe er på programmet.

Sunds – Hvidovre
Hjemmeholdet åbnede med en stærk 9-6 sejr ude mod Copenhagen. Sunds fik vist det ikke kun er Søren Holm/Mikkel Skov der er farlige. De to brødrepar Lauridsen og Handgaard kan du godt holde øje med.
Hvidovre så ikke gode ud rent defensivt i deres 3-8 nederlag, og de har noget at revanchere. De polske spillere Hvidovre har fået ser spændende ud. Hold øje med dem.

AaB – Helsingør
I denne uge har AAb mistet deres bedste spiller i Rasmus Overgaard der skiftede til Brønderslev. Det er samtidig AaBs første ligakamp, så det bliver særdeles interessant at se hvor står holdet. De nye tjekkiske spillere lyder spændende, men holder de niveau. De unge spillere hos AaB kommer frem og skal tage ansvar.
Men mon ikke Daniel Persson som træner hos AaB løser den opgave klogt.
Helsingør var som sådan godt med og havde chancerne i deres 1-3 nederlag til Skanderborg. De skal bygge videre på de gode takter, men skal score mere. Helsingør er nok ikke holdet der skal op og presse modstanderne, men kan være det skal være en del af gameplay for dem i denne kamp.

Benløse – Vendsyssel
Hjemmeholdets første kamp er gentagelse af DM finalen, så er vi ligesom i gang.
For hjemmeholdet bliver det interessant at se hvem er skarpe og hvem skal træner Jens Hagbarth satse på. For truppen er særdeles bred. Svenske Joel Berg der er kommet til vil nok gerne vise hvad han kan i sin debut.
For Vendsyssel, ja der er der tale om en særedeles smal trup, men også en trup med spillere der ved hvad det handler om. Det viste de meget effektivt i deres 8-3 sejr ude mod Hvidovre.
Det kan blive tæt, men har Brønderslev luft nok hvis Benløse maser hårdt på?

Copenhagen – Skanderborg
Hjemmeholdet har ambitioner og de har profilerne. Men bredden i truppen svigtede fatalt og træner Tony Tajila måtte toppe tidligt og spillede med 8 spillere, for at kunne holde tempo og pres i kampen.
På den korte bane, er det godt for Copenhagen at vide de er skarpe når de topper holdet. Men de kan ikke køre igennem en hel sæson med 8 spillere.

Skanderborg har ligeså et par særdeles dygtige profiler, men de har også et par tunge drenge med i truppen. Heldigvis er det boldsikre og taktiske kloge spillere, men tunge spillere mod rappe fødder hos Copenhagen, ja det kan blive kostbart.

Mathias Hansen i målet er på U19 landsholdet, han kan få travlt og skal vise han er mere end et talent.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.