Nr.2, Oscar Eklund, Hvidovre og Rødovre

Han er i mine øjne den udenlandske spiller, der har betydet mest for den danske liga, og sat det største aftryk.
Fra først Hvidovre hvor han i 2 sæsoner lavede 21 mål, og da han ofte laver 3-4 gange assister i forhold til mål, så var det en back med nok omkring 100 point. Skarpt

I Sverige, der har han kampe på sit CV for det svenske U19 landshold.

Hans store force er blikket for spillet og medspillerne og så et fantastisk antrit, som få kan føleg med. Hvor mange gange har Eklund ikke sat en wing af og drevet bolden frem og trukket 1-2 mand til sig, for derefter men en klinisk præcis pasning sat en medspiller op som nærmest fri kunne score.

Hos Rødovre har han i mange sæsoner været vinnarskallan på holdet og en afgørende spiller og været med i mange DM finaler for dem, og ofte som en afgørende spiller.

På top 10 listerne over flest point i en sæson, ja der du backen, som du helst vil være på hold med og ikke spille imod.
1.Hvorfor endte du med at spille i Danmark
Första gången jag kom till Danmark var säsongen 03-04 då jag spelade 1 år med Hvidovre Attack. Jag och min dåvarande lagkamrat Jonas Lindberg vill prova något nytt och Urban Karlsson satte oss i kontakt med Hvidovre, Inför säsongen 10/11 flyttade jag tillbaka till Danmark då jag fick jobb här. Det blev naturligt att välja Rødovre då min svåger Michael Mathiasen spelade där.

2.Hvad var dine tanker om floorball inden du kom
Första gången jag kom till Danmark visste jag inget om dansk floorball. Vi såg det mer som ett äventyr och ville gärna bo i Köpenhamn ett år.

3.Hvad var dit indtryk af den danske liga
Jag var överaskad att det var så stor skillnad på svensk och dansk floorball. Då tänker jag mest på kvaliteten på ligan, seriösiteten ibland spelarna och intresset för sporten.

4. Har du en god anekdote du vil fortælle
Nej.

5. Kan du huske 1-2 danske spillere der gjorde indtryk på dig
Det som har gjort mest intryck på mig är att ha varit en del av Rødovre FC. Vi har haft en fantastisk god stämning i truppen och alla har alltid satt laget framför sig själv. Men Mike Trolle och Stefan Hedorf är de klart bästa danska spelarna i den tid jag varit i Danmark.

6. Har du en speciel kamp du husker
Finalen mot Brønderslev 2013 i Valby Hallen. Mycket publik och både jag och laget spelade en väldigt bra match.

7. Ordet er frit
God sommer till alle floorballspelare där ute!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.