En dansker i IFF central board?

Leave a comment

13/06/2016 by Steen Houman

Spændende med en dansker der søger at blive valgt ind i IFFs central Board. Det er hvad den nuværende danske formand Thorbjørn Ovedal gør.

Det er tredje gang at en dansker søger dette.

Mona Aagaard sad i 2006-2008, så forsøgte daværende formand i 2008 at komme ind, men måtte lide den tort at få færrest stemmer af alle der stillede op.

Skal det samme ikke ske for den danske formand, skal der laves lobbyarbejde, der skal ud og snakkes med andre lande om hvad det er en dansk kandidat gerne vil. For det handler om at være synlig og være en person andre kender og være en person der er klar på at tale en fælles sag.

Tilbage i 2008, der var en af de nye der blev valgt australske Stephen King, en fin fyr, men han var talerøret for de asiatiske lande samt de små lande omkring i IFF. For det er den rolle han har.  Derfor blev han valgt.
Danmark er med i et internationalt samarbejde med andre lande, og jeg håber forbundet har sikret sig opbakning og at de har været ude og lave lobbyarbejdet.
Du skal kende dine politiske venner, gør du ikke det, så glem det.

Danmark er ikke just kendt for at bidrage med mange kandidater til IFF’s udvalg, hvem ved om dette vil udmønte sig i flere der fra Danmark, der vil bidrage.

Interessant bliver det hvilken rolle dansk deltagelse i IFF central board vil få, ingen tvivl om at Sverige, Finland, Schweiz og Tjekkiet vil kigge på Danmark og sige, nå hvornår er det Jeres tur til at løfte et IFF arrangement, i form af et U19 VM eller måske dame VM igen.

Sporene fra VM2007 sidder nok dybt i mange en floorballleder, da DaFU som vært endte med gedigent underskud.

Traditionelt, er der ikke just overskud på at afholde VM, men derfor kan Danmark godt afholde et IFF arrangement, og melde ud vi vil gerne være værter, og vi sparer penge op til dette. For vi skal bidrage internationalt, om end det nok går nogle år inden Danmark kan dette.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 708,276 hits
%d bloggers like this: