U19 VM

Det er sjovt her anden gang Danmark er til VM i floorball, for her plejer Danmark at spille med om oprykning, hvorefter næste VM så er om nedrykning.

Dette VM er ingen undtagelse, målet er at spille om at undgå nedrykning fra A-VM.

Danmarks pulje er
Finland
Sverige
Slovakiet

Danmark, ja vi taber med 15-20 mål mod Sverige og Finland, alt afhængig af om de spiller sig ud. Danmark har mindre chance for at vinde, som at jeg bliver udtaget til landsholdet.

Der er ikke bare klasseforskel, Danmark bliver bare udstillet på hvor langt efter vi er! Ganske som andre hold der ligger som Danmark og er rangeret som nr.5 og nedefter.

Slovakiet, måske kan vi drille dem lidt, men jeg tvivler, når jeg hører hvad der sker dernede, så ser jeg mere end klar slovakisk sejr, hvor Danmark skal pakke sig og satse på omstillinger.

Så puljespillet bliver fokus på det defensive og kan vi holde fast i bolden mere end 3 afleveringer, så er det i min optik et succeskriterium.

Efter puljen hedder det enten Letland eller Polen om at undgå nedrykning, og her kommer den eneste reelle kamp for Danmark og hvor vi spillemæssigt kan være med.

Skal du se kynisk på det, så giver det ingen mening i at løbe som sindsyge efter bolden i 2-3 kampe i puljen, for så at være helt smadret når vi skal møde frem til den vigtige kamp.

Så tab gerne endnu større, så vi møder frem med 2 stærke kæder til nedrykningskampen.

Er du ikke en smule sortsynet vil en enkelt eller to nok mene.

Nej, realistisk, De bedste hold i U19 sammenhæng, de er i en liga for sig selv, der gør at et U19 VM som oprykker på mange måder ikke giver meget udvikling.

For hvad udvikler dig ved at tabe kampe med 15-20 mål. Danmark får ikke en kinamands chance for at spille bolden rundt mod Finland og Tjekkiet og kan vi sætte 3 afleveringer sammen på deres banehalvdel, så er det en succes.

Det er ikke de danske spilleres skyld at det er sådan, nej det er bare den forskel der er og så selve spillesystemet til et U19 VM.

Danmark får meget lidt ud af at deltage ved et U19 VM, og her er det jeg gerne vil være fortaler for at ændre U19 VM.

Læs med her.

For et U19 VM handler om at udvikle, og for de danske spillere, er det begrænset til dette VM.

Så kan vi se frem til næste VM i 2019, hvor Danmark nok ligger i B-divisionen og skal kæmpe om oprykning, med mindre vi slår Polen eller Letland…Hvad vi faktisk har gode chancer for.

Historisk har vi bare aldrig overlevet en oprykning og er rykket ned igen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.