Rikke Toldbod Christensen, årets frivillige prismodtager

Jeg har spurgt Rikke fra Frederikshavn, der vandt årets frivillige pris for sit store arbejde med pigefloorball, hvordan sæsonen har været i klubben, med fokus på det hun bruger adskillelige engagerede frivillige timer på, nemlig pigefloorball.

12987028_981935925221476_6183082660977521645_n.jpg

Her er hendes svar;

Jeg har været så heldig, at have fået en masse oplevelser med mine piger, her den sidste tid. Det har kostet nogle weekender, men det har været det hele værd! 🙂

Talentsamling og Talentkampe i Sverige

13054599_10153319755401330_1424034270_o

Efter at en del af mine piger valgte at deltage i DAFUs talentsamling i Ry lige før jul, blev de inviteret med til talentkampe i Sverige. Her tog jeg med som holdleder sammen med træner i vest, Søren Frederiksen.

Det var en rigtig god tur, en kæmpe oplevelse for pigerne. Vi samlede pigerne op i Jylland og Fyn og overnattede i København. Pigerne var rigtigt gode til at finde sammen på kryds og tværs af klubber og allerede inden vi gik til ro lørdag, havde de lavet en Facebook gruppe sammen.

Det blev til tre lærerige kampe i Sverige. Vi blev delt i to, Pigerne fra Nordjylland på et hold og resten af DK på det andet. Vi spillede begge mod to svenske hold og mod hinanden til sidst. Pigerne fik landsholdstrøjer på. Det var et kæmpe hit og en stor oplevelse for pigerne. Alt i alt en rigtig god tur med en flok søde piger.

Pigecamp i Kolding.

13090003_10153325636311330_1359085337_n.jpg

Vi sendte en hel bus fuld afsted fra Blackhawks med forventningsfulde piger. Det var en rigtig hyggelig weekend, hvor der blev trænet igennem og med besøg af Cecilia DiNardo, som var en stort hit. På sidelinjen kæmpede vi trænere/ledere med at finde holdfællesskaber til det kommende landsstævne, så vi kunne lave så mange rene pigerækker som muligt, og det lykkedes heldigvis.

Tre af de fire hold, som deltog i Pige U15 var klubber, der havde slået sig sammen. Det er et rigtigt godt skridt i den rigtige retning. Det er de gode oplevelser, der vægter højt for pigerne og det er dem de går ud og fortæller til deres kammerater, som så forhåbentligt også får lyst til at snuse til sporten

Landsstævnet i Benløse marts 2015

13052730_10153319755441330_1659092292_o

Landsstævnet i Benløse blev også en rigtig stor oplevelse for mine piger. Det var meget tætte kampe og stor ros til Benløse for afviklingen af stævnet og får at gøre et kæmpe arbejde for at give pigerne den bedste oplevelse.

Tak til Rikke for ord på en god sæson i Frederikshavn, det var interessant at se hendes piger ved superfinale og kidzliga stævnet. Især da de sad og så guldfinale for kvinderne, og var meget optaget af den og den landsholdspiller på banen. Jeg håber virkelig der bliver mulighed for at fastholde vores landshold og øge spillemasse og kvaliteten og at vi får mulighed for et U19 landshold i fremtiden, da det virker til at inspirere pigerne og giver dem noget at gå efter 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.