Ny træner klar i Benløse

Med afgangen af Jens Hagbarth til Ungarn som landstræner, så har Benløse været ude og finde en ny træner.

Set fra min stol, så har de igen gjort et scoop. Dygtige Thomas Bouchara har før med succes været træner, og han har blik for talentudviklingen. Han stopper som spiller i Hvidovre, og bliver den nye træner i Benløse.

Med ham får klubben igen en dygtig mand, der har en fantastisk evne til at udvikle spillere og løfte dem teknisk og taktisk…

Det glæder jeg mig til at følge.

Om udnævnelsen sagde Thomas til mig.
Bentøjet er ikke hvad det har været og jeg har svært ved at holde mit niveau fra gamle dage. Men jeg brænder for den her sport, og at få chancen i Benløse, det er da et kæmpe skulderklap. Jeg glæder mig virkelig meget. Nu kender jeg Jens Hagbarth fra vores tid sammen i AaB, og vi er meget ens, så det bliver ikke den store forskel vil jeg umiddelbart gætte på

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.