Unihoc Floorball dameliga – Optakt til kvartfinaler.

Så nærmer slutspillet sig med hastige skridt.

12794613_1034743519923420_2615203335737692932_n

Det skal have noget opmærksomhed, så derfor bringer jeg lidt tanker fra anførerne fra hver klub frem mod weekenden, for at give et indblik i den forestående tid og de første kvartfinale kampe i slutspillet.

I vest har det jo været en interessant sæson med store ændringer, da to hold trak sig fra Unihoc ligaen, henholdsvis Hafnia FC og Jægerspris FC. Det har gjort, at Jægerspris som lå i top sidste år, gav plads til andre udfordrere og åbnede for at nr 2 Copenhagen FC fik placeret sig som nr 1, i tæt opgør med Hvidovre Attack, der så sig slået i alle 3 kampe mod Copenhagen, dog første kamp i udvidet tid.

Copenhagen har ellers spillet tætte kampe imod flere af holdene, mod Hvidovre’s noget mere overbevisende resultater mod de resterende klubber. Copenhagen kom dog stærkere tilbage mod enden af sæsonen, hvor holdet virker til at have fundet bedre sammen, og de mange nye spillere der kom til i start af sæson virker til at begynde at falde på plads.

På den anden side i vest, ser det også ud til at der er sket lidt, i forhold til placering da AaB har lagt sig i spidsen over ÅFK, lidt overraskende for os, der sidder her ovre på den anden side. Det bliver spændende at opleve, hvad der er sket siden sidste år.

Der er også sket lidt nyt i damefloorball andedammen, da der jo desværre kun er 3 hold i vest, har der været en ekstra runde mellem de to topplacerede i 1 division. Det resulterede i, at Herning Pirates kvalificerede sig til slutspillet og skal møde Copenhagen FC her i weekenden, bliver spændende at følge deres færd og om de får blod på tanden til en oprykning i næste sæson.

Men det kan i læse mere om, i de kommende interviews fra de enkelte holdanførere.

Jeg ønsker hvert fald alle klubberne rigtige gode og spændende slutspils-kampe! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.