Danmark klar til VM

Efter VM kvalen er Danmark klar til VM i Riga til december, tillykke med det til teamet omkring holdet og ikke mindst spillerne.

Men Danmark skulle igennem ikke så lidt, før det lykkedes, og et hold og trænerteamet, ja de bliver bedømt på resultatet.

Resultatet er godkendt, om end der er ridser i lakken.

Holland
Danmark lagde ud mod Holland, det blev til en 9-2 sejr efter 0-2. Danmark vandt skudstatistik med 54-10.
Holland var klart under dansk niveau, og Danmark kørte på 3 kæder. Taktik var nok at slå Holland enkelt uden at bruge for mange kræfter. Samt at mod gruppens svageste hold, ja der burde vi vinde stort.

Nu blev det til en 9-2 sejr, som var en del mål for små, og skulle Danmark have kørt på 2 kæder og holdt tempo og pres?

Finland
Så var det Finland, 9-2 sejr til Finland som var bedre og skudstatistik sagde 36-14. Faktisk ganske godt Danmark kunne lave to mål mod Finland, der kan være giftige.
Havde Danmark nu kørt med 2 kæder mod Holland, så havde det været en mulighed at spare Hedorf/Juul, som er Danmarks to bedste spillere, så der var friske ben mod Estland.

Estland
For 3.kamp var nøglekampen for Danmark, og her ventede Estland. Esterne havde 45 timer siden deres sidste kamp, mens Danmark blot havde 19 timer at restituere sig i.

Danmark blev som sådan ikke blæst bagover af Estland, som vi ved VM havde slået enkelt 7-2. Men Danmark lignede en groggy bokser og meget få tog ansvar i kampen og der blev spillet meget alibi.

For esterne kom med det forventede tryk, godt bakket op af tilskuerne, knap 800 gav en god stemning i en god arena, og Danmark blev stresset og presset og fik ikke just greb om spillet.

0-3 på 7 min og 0-4 på 13 min var status for Danmark, der havde mere end svært ved at få noget til at ligne floorball.
Esterne var tilfredse, og kom videre frem til 1-6 halvejs i kampen, her fik Danmark en mulighed, powerplay med 4 min tilbage af perioden, kunne det udnyttes til en scoring og få lagt pres på efter en scoring og med lidt tur komme på 3-6 inden sidste periode, så ville det se godt ud.

Det powerplay, blev alt andet end godt og endte med en dansk udvisning, og så var den kamp ligesom kørt.

Danmark vandt faktisk skudstatistiken med 32-30, men de to danske kæder, ja de var ikke velspillende, og Danmark skulle nu hænge deres hat på at komme til VM på at være blandt de to bedste hold, placeret som nr.3, i de 4 europæiske puljer.

Østrig
Det krævede en 8 måls sejr over Østrig, som vi nok havde slået 17-0 sidst, men Østrig havde slået Holland, og vi havde trods alt kun slået Holland med 9-2!

Men en 5 min blev kostbar for Østrig, Danmark lavede i den periode 6 mål og gik fra 1-0 til 7-0 og senere 10-0 efter de første 20 min.

Østrig virkede ikke til at gide noget som helst og deres 1-2-2 forsvar, det var hullet som en si og markeringerne meget løse.

49-23 sagde skudstatistik i dansk favør, og Danmark var dermed klar til VM, og det som den bedste af de 4 hold placeret som nummer 3.
Danmark          32-20                 4
Polen                26-24                 4
Rusland            31-30                  4
Slovenien         17-25                  4

13-18 var Danmarks score inden Østrig kampen, så en 7 måls sejr endte med at blive nok.

I næste indlæg, vil jeg skrive lidt om de udfordringer som Danmark står overfor

blog floorball landshold DK 2016 men

Foto: IFF

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.