Rundt om ligaens 3 kampe

Benløse-AaB 11-4 (2-1, 3-1, 6-2)
AaB gjorde det faktisk rigtig godt og førte 0-1 inden 2 fejl førte til 2-1 føring til hjemmeholdet. Gæsterne arbejdede godt, men Benløses bredde og det at de kunne holde tempo gjorde de langsomt trak fra. AaB kom på 2-4 efter 34 min. Herefter gik der indianerhockey i den og 3.periode havde 17 udvisningsmin.
Kræfterne slap op hos AaB og Benløse kværnede på og gav meget spilletid til 3.-4.kæden. Der var pluspoint på kontoen til AaBs keeper Jonas Jensen og Jesper Schmidt.
Hos Benløse viste Martin Willen høj klasse og Daniel MacCabe var skarp på backen.
Peter Pfneizil 2+2, Martin Willen 2+1, Daniel MacCabe 1+2 og Jesper Roland 0+3 var bedst for Benløse, mens Niklas Knøsen lavede et mål bragede bolden på overliggeren og var sammen med Bo Kanstrup 0+2 bedst for AaB.

Sunds-Brønderslev 3-8 (0-3, 2-2, 1-3)
Gæsterne satte sig på kampen og kom på 0-4 kort inde i anden periode. Så begyndte Sunds igen at arbejde sig ind i kampen, ganske som mod Hvidovre. 3-5 kom hjemmeholdet op på, men med scoring til 3-6 med 9 min igen, ja så lukkede Brønderslev kampen
Duoen Mikkel Skov og Søren Holm laver mange point for Sunds, det holder ikke i længden, de andre skal i gang med at lave point. Men imponerende.
Søren Holm 1+2, Mikkel Skov 1+0, Kristoffer Handgaard 1+0 og Simon Lauridsen 0+1 lavede point for Sunds.
Andreas Glad 2+2, Brian Nielsen 2+0, Niklas Juul 1+1, Mads Bastian 1+1 var bedst for Brønderslev

Frederikshavn-Vanløse 13-5 (4-2, 2-2, 7-1)
Det var endnu en gang en vigtig kamp for gæsterne, Frederikshavn har nok lavet mange mål i denne sæson, men det har knebet med sejre. Efter kampen havde de en storsejr, det efter en lidt mærkelig kamp. Vanløse kom med et ungt hold, men Frederikshavn har nu også mange unge spillere.
Gæsterne kom på 1-2, efter små 7 min, men kunne gå ud til pauseteen med en stilling på 4-2 til Frederikshavn. Så skulle Vanløse igen arbejde hårdt, og det hjalp ikke at de kom yderligere bagud 2-6, inden 2 scoringer bragte dem på 4-6 inden sidste periode.
Om det er manglende rutine skal jeg ikke kunne sige, men der meldes om lidt hovedløst pres, og ja Vanløse skulle frem og jagte en reducering, men 3.periode var ikke lige det de drømte om 4-7 kom de bagud efter 1,25 min, der blev kæmpet videre, men med scoringen til 4-8 var det game over og Frederikshavn vandt 13-5.
Nicolai Flyvholm 3+1, Jonas Johansen 1+2, Kris Jensen 2+1, Jonathan Velgaard 1+1 var nogle af de lavede point for Frederikshavn.
Sebastian Guldbergsen lavede 2+0, Andreas Lindström 1+1 var bedst for Vanløse

floorball142

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.