Benløse-Brønderslev…lidt analyse

Benløse meldte sig ind i kampen om at være med i topstiden. Sejre over Rødovre og nu Brønderslev giver selvtillid og respekt.

Kampen mod Brønderslev var ikke så lidt interessant, nemlig at Benløse kommer foran 4-0, hvorefter gæsterne viser klasse og kommer tilbage i kampen, inden hjemmeholdet vinder med en enkelt pind.

Et af målene fra kampen vil jeg godt snakke lidt om, for det er faktisk ret interessant.

Benløses ene spiller har bolden og fører den ned bag mål (han bevæger sig i i retning af den røde pil ned bag Brønderslevs mål.
Brønderslev har en mand udvist og de 4 mand i forsvaret står som sådan fint placeret, omend det kan argumenteres for at de to spillere i Brønderslevs højre side kan placere sig anderledes.
En mand på hver af stolperne, og så skal #15 dække område foran målet. Hvis spilleren med bolden bag målet fortsætter sit løb skal Bønderslevs #15 slippe område foran mål og lade hans makker der ligger på linje med ham trække ind.

bfc-brø1

Spilleren er nu kommet videre bag i målet og den oplagte mulighed kunne være.
Pasning op til #6 der kan tage afslutning, eller #6 kan spille enten spilleren inde foran mål eller backen på toppen, vist med de røde pile.

Brønderslevs to defensive spillere står som sådan fint, omend spiller med BLÅ 1 kunne være længere ovre for at dække e pasning til Benløses #6
Til gengæld kan Brønderslevspiller der ikke har fået et nummer her, godt få kritik for ikke at søge ind og dække rummet foran målet, samt spilleren med BLÅ2 skal gøre op med sig selv hvor han skal være!

Det næste der sker er til gengæld ganske interessant.

Indtil nu, har alle Brønderslevspillerne kun kigget på spilleren med bolden bag mål.

bfc-brø2

Spilleren bag mål, ja han vender rundt, selvom han havde faktisk de gode muligheder og han spiller Benløse #77 der scorer.

Det gode spørgsmål er, hvem har ansvaret for at dække ham.
Brønderslevs #29 (markeret med 3) har stolpen og skal dække pasningen ind.
Brønderslevs #15 (markeret med 1), er langt nede, han har ikke på noget tidspunkt dækket #77, ej heller den Brønderslevspiller der er lige uden for billedet til højre, som er en af de to spillere der har ansvar for at dække område.

ben-brø3

Nu kender jeg af gode grunde ikke aftalerne for Brønderslevsspillere, og det kan være meget bevidst de vælger dette.

Just det defensive, er der hvor Brønderslevs svaghed kan være mod de gode hold.

Videoanalyse
Det at analysere det der fører til afgørende situationer, er noget der er ret effektivt, og for alle hold, er det et område, som ikke er specielt udnyttet. Der er meget at hente her.

For de dygtige spillere fra Brønderslev, burde ikke blive fanget som her, og normalt har de faktisk ret gode stats i boxplay, og nogen gange er det bare sådan noget der sker.

Omvendt, kunne jeg være meget nysgerrig på hvad der gør at spilleren der har bolden bag mål stopper sit løb, når der som vist i billede to, faktisk var ret gode mulighdeder

Reklamer

One comment

  1. Fra min stol bør Brønderslev-spilleren (som du ikke har givet nummer), trække ind i slottet og dække Benløses nr. 77. På den måde har de fire mand i slottet og vil gøre det svært at score udefra, såfremt bolden skulle blive spillet ud på kanten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.