100.000 til Rødovre

Flot og tillykke med at få 100.000kr i støtte fra kommunen til klubbens ligahold.

En pæn sum penge i floorballverden.

Sportschef Esben Larsen udtalte:

-Vi er super glade for de penge, vi har fået. Det skal bruges på træningsturneringer i Sverige, hvor floorball er i verdensklasse. Vi skal forstærke os med nogle svenske spillere i slutningen af året, så vi kan spille med om guldet igen i denne sæson, for målsætningen er helt klart at vinde DM guld igen, og deltage i Europa Cuppen. Vi skal stile højt, og det har vi nu muligheden for med det her bidrag, som vi har fået af Team Rødovre. Det bliver lettere at følge vores handlingsplan.-

Det svar fortæller to sider af en historie, pengene bruges til at forstærke holdet, det vil sige pengene går til driften og til at fastholde at klubben kan have det sportslige niveau, der gør at de igen næste år kan få penge fra kommunen.

Den anden side er, kunne man bruge pengene på at investere i klubben, således at klubben løftede sin omsætning og indtjening, så klubben ikke kommer i den sårbare situation, at hvad nu hvis man ikke mere modtager midler fra kommunen.

Hvad sker der så.

Det er en balancegang, men enhver klub, må tage den drøftelse, pengene er rare, men det må ikke være noget vi tager som givet og indregner i et budget.

I Ringsted kører en sag hvor den lokale håndboldklub, åbenbart er gået fra 600.000 til 300.000 i støtte. Det betød formand og bestyrelse trak sig.

Uden at kende sagen, og hvis jeg blot forholder mig til økonomien, så må et tilskud ikke blive en sovepude og noget du indregner i dit budget, for så kan det ramle om ørerne på dig.

Derfor, skal en klubs bestyrelse se hinanden i øjnene og drøfte, hvordan bruger vi de penge bedst, så vi løfter vores klub på omsætning og indtjening

floorball129floorball127
Krogsgaard og Kristensen får 5.000 pr.point de laver denne sæson, Penge tages fra de 100.000, og klubben regner med der stadig er 85.000 tilbage når sæsonen er slut…spøg til side

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.