En dommer som dommerpåsætter…

Nej det er ikke en god ide, men det er faktum når ligadommer Ole Blædel er blevet bedt om at hjælpe til med at lave dommerpåsætningen.

Så kan han give sig selv og makkeren de fede kampe…

Men se, den gode Ole Blædel har en blog hvor han fortæller om floorball set fra en dommers synspunkt. Det er faktisk en rigtig interessant blog for os, der ikke altid lige har den vinkel og forståelse for hvorfor dommer gør som de gør.

Ole Blædel har lavet et indlæg, om den rolle han er blevet bedt om at udfylde året ud.

Her kommer han med gode refleksioner over dette og er meget bevidst om det han skal gøre, samt som han påpeger, mine påsætninger skal lige godkendes.

Man bliver hurtig skudt det ene eller det andet i skoen, men mit indtryk af situationen er at DaFU har fundet en SÆRDELES fornuftig person, der kan løfte denne opgave, og gøre det med respekt.

Så ønsk ham god arbejdslyst og læs hans eget indlæg om situationen.

Advertisements

One comment

  1. Det interessante er – at jeg forventer at vi dommere i år får en fremragende påsætning. Ikke et ondt ord om tidligere påsættere, det er en kæmpe opgave. Men det at have en erfaren dommer med kendskab til de andre dommeres kompetencer, betyder at de dygtige dommere ikke, som tidigere, skal på nogle lange ture rundt i Danmark til 2. og 3. divisionskampe hvor de bare skal stå og tælle rygnumre. Men får de kampe, hvor der er behov for kompetente folk. Eksempelvis lokalopgør Sunds/Herning eller AaB/Flyers.. decideret tænker jeg, de kampe som historisk set har haft en høj intensitet og dermed medført mange udvisninger og røde kort grundet pauvre dommerindsatser.
    Ønsker Ole held og lykke!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.