Samarbejde med DGI

Først og fremmest mener jeg det er en kæmpegave for DaFU at få samarbejde med DGI, at kunne samarbejde med dem om at sprede sporten, det er guld værd.

DGI har forpligtet sig til at ansætte 4 personer i en ½ tidsstilling.

Når jeg googler, ja så kan jeg kun se en person ansat?

Når der kommer nye foreninger til, som kommer ind via DGI, jamen så er det at fortælle den historie på hjemmesiden. Når der rent faktisk er kommet nye klubber til på denne måde, er det ærgerligt at den nyhed ikke kommer frem.

At DGI så ligeså stadig promovere floorball med navnet hockey, det er skidt og jeg er med på, det tager nok også tid at få alle i DGI til at huske navnet floorball, men drønærgeligt med en sådan nyhed.

dgi1

Noget af det DGI har commited sig til er

Landsdelsforeningernes rolle
DGI Storkøbenhavn, DGI Sønderjylland, DGI Midtjylland og DGI Nordjylland er med i floorballaftalen. Hver af de fire landsdelsforeninger indgår med en halvtidsnormering med fokus på foreningsudvikling.
Konsulenterne i DGI er engageret i fælles arbejdsgrupper med medarbejdere fra Dansk Floorball Union (DaFU) omkring planlægning af processen og konkret indhold indenfor de 5 aktivitetsretninger samt kommunikation af floorball-satsningen med henblik på markedsføring af idrætten. Herudover har DGI-konsulenter lavet en oversigt over faserne i
klubudviklingsforløb samt værktøjer i hver fase.

I landsdelsforeningerne er der lavet et afdækkende arbejde i forhold til at finde grupperinger, som spiller floorball selvorganiseret. Der vil på sigt blive taget kontakt til en del af disse med henblik på foreningsdannelse og vækst, hvis der er interesse for det.
Herudover er der lavet en opstartspakke til flerstrengede DGI-foreninger, som ønsker at tage floorball ind som ny aktivitet. Pakken indeholder både workshop, udstyr og uddannelse. I perioden frem til sommerferien vil en række foreninger over hele landet modtage tilbuddet om floorball som ny aktivitet.

Men jeg kan ikke se mere end 1 person ansat hos DGI med titel som floorballmand, måske er der flere, men dette ville jeg i en styregruppe spørge ind til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.