Samarbejde med DGI

Leave a comment

08/08/2015 by Steen Houman

Først og fremmest mener jeg det er en kæmpegave for DaFU at få samarbejde med DGI, at kunne samarbejde med dem om at sprede sporten, det er guld værd.

DGI har forpligtet sig til at ansætte 4 personer i en ½ tidsstilling.

Når jeg googler, ja så kan jeg kun se en person ansat?

Når der kommer nye foreninger til, som kommer ind via DGI, jamen så er det at fortælle den historie på hjemmesiden. Når der rent faktisk er kommet nye klubber til på denne måde, er det ærgerligt at den nyhed ikke kommer frem.

At DGI så ligeså stadig promovere floorball med navnet hockey, det er skidt og jeg er med på, det tager nok også tid at få alle i DGI til at huske navnet floorball, men drønærgeligt med en sådan nyhed.

dgi1

Noget af det DGI har commited sig til er

Landsdelsforeningernes rolle
DGI Storkøbenhavn, DGI Sønderjylland, DGI Midtjylland og DGI Nordjylland er med i floorballaftalen. Hver af de fire landsdelsforeninger indgår med en halvtidsnormering med fokus på foreningsudvikling.
Konsulenterne i DGI er engageret i fælles arbejdsgrupper med medarbejdere fra Dansk Floorball Union (DaFU) omkring planlægning af processen og konkret indhold indenfor de 5 aktivitetsretninger samt kommunikation af floorball-satsningen med henblik på markedsføring af idrætten. Herudover har DGI-konsulenter lavet en oversigt over faserne i
klubudviklingsforløb samt værktøjer i hver fase.

I landsdelsforeningerne er der lavet et afdækkende arbejde i forhold til at finde grupperinger, som spiller floorball selvorganiseret. Der vil på sigt blive taget kontakt til en del af disse med henblik på foreningsdannelse og vækst, hvis der er interesse for det.
Herudover er der lavet en opstartspakke til flerstrengede DGI-foreninger, som ønsker at tage floorball ind som ny aktivitet. Pakken indeholder både workshop, udstyr og uddannelse. I perioden frem til sommerferien vil en række foreninger over hele landet modtage tilbuddet om floorball som ny aktivitet.

Men jeg kan ikke se mere end 1 person ansat hos DGI med titel som floorballmand, måske er der flere, men dette ville jeg i en styregruppe spørge ind til.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 680,499 hits
%d bloggers like this: