#Floorball, hvad viste et U19 VM

Når du spiller internationalt, så bliver du udstillet, det er et helt andet tempo og niveauet er højere. Det gør at du ser hvem der kan være med og hvem der ikke kan være med.
For dine evner bliver kynisk udstillet.

Ikke overraskende var det igen nedenstående ting de danske spillere generelt set skal forbedre.

#1 Meget bedre boldomgang, evne til at kunne modtage en bold og vide hvad man skal efterfølgende, den halter hos for mange.

#2 Står stille, evnen til at kunne tage bolden med i en bevægelse og dermed fastholde dynamik, den savnes. For ofte modtages bolden, og spilleren står stille og al bevægelse i spillet stopper.

#3 Kunne skyde direkte på en pasning, uha der er vi skidt kørende, der er for få der kan denne svære kunst men meget vigtige del af spillet.

#4 Mere fart i pasninger, der bliver spillet særdeles blødt i mange pasninger. Der skal mere fart, men det stiller igen krav til spillernes tekniske niveau

For spillerne er det vigtigt at blive bevidst om dette og arbejde med dette og får deres trænere, her er det vigtigt at træne de elementer igen og igen.

I linket herunder kan du se hvordan de bedste i årgangen spiller, prøv at se på de spillere med blik på de ting jeg påpeger.

God træning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.