#Floorball, vandt divisionen uden at træne en eneste gang

2

09/04/2015 by Steen Houman

Det svenske Innebandymagazin har mange gode historier, og her historien om holdet der vandt 2.div uden at træne.

Det som er interessant er dette citat som kommer i artiklen.

Det är inget seriöst. Vi vill bara ha kul och alla spelar lika mycket.

Se det er interessant, de spiller for at have det sjovt og der er spilletid til ALLE.  At det så er lykkedes dem at samle en gruppe ganske gode spillere, gør at de kan være med.

Kære danske klubber, her er et produkt til Jer som I kan tænke over på to måder

1) Have et hold ganske som ovenstående, hvor der ingen træning er, men der spilles kampe og alle spiller ligemeget over sæsonen.
Målgruppe: Mange voksne vil gerne spille for at spille men har ikke tiden til at træne. Man vil have det sociale, og det er ret ligegyldigt i hvilken række man spiller

2) Det samme, men hvor holdet ikke er tilmeldt turnering, men bare kommer 1 gang om ugen og spiller kampe direkte. Ikke noget med at træne øvelser.
Målgruppe: De mange voksne, der gerne vil have motion og have det sociale med. Det får du i floorball i høj grad med dette. Men det vigtige er at der er plads til alle, uanset niveau

Sæsonen kører på det sidste, men næste sæson skal planlægges, og jeg ville som klub gå benhårdt efter ovenstående.

Som klub er det en enkelt og nemt, der er ikke de store udgifter forbundet og holdene vil være selvkørende. Specielt #2 er der ingen udgifter næsten, men en del indtægter via kontingent…og gad om spillernes unger bliver grebet af sporten.

div 107

2 thoughts on “#Floorball, vandt divisionen uden at træne en eneste gang

  1. Zlatko says:

    Tror da mange klubber har 2./3. hold hvor spillerne har krav om at spille så længe de betaler kontingent – det har man ihvertfald hos os i Flyers. Vores 2. hold er først til mølle for 15 markspillere og 2 målmænd – træning eller ej.. De fleste vælger så træning til, pga. det sociale

  2. I Vanløse har vi faktisk begge dele: Et hold der spiller uden at træne, og en større gruppe spillere der træner uden at spille (pga. tidsmangel i weekenden).

    Folk skal selvfølgelig spille som de har lyst, men fra et klubudviklingssynspunkt så er jeg faktisk modstander af at folk ikke træner. Den daglige kontakt med klubben forsvinder og holdet vil have en tendens til at blive en klub i klubben. I vanløse består vores “kun kamp” hold af rutinerede kræfter, som kender klubben godt, så det giver ikke problemer. Men en masse nye spillere som kun vil spille kamp, vil efter min mening skade mere end gavne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 707,716 hits
%d bloggers like this: