#Floorball, vandt divisionen uden at træne en eneste gang

Det svenske Innebandymagazin har mange gode historier, og her historien om holdet der vandt 2.div uden at træne.

Det som er interessant er dette citat som kommer i artiklen.

Det är inget seriöst. Vi vill bara ha kul och alla spelar lika mycket.

Se det er interessant, de spiller for at have det sjovt og der er spilletid til ALLE.  At det så er lykkedes dem at samle en gruppe ganske gode spillere, gør at de kan være med.

Kære danske klubber, her er et produkt til Jer som I kan tænke over på to måder

1) Have et hold ganske som ovenstående, hvor der ingen træning er, men der spilles kampe og alle spiller ligemeget over sæsonen.
Målgruppe: Mange voksne vil gerne spille for at spille men har ikke tiden til at træne. Man vil have det sociale, og det er ret ligegyldigt i hvilken række man spiller

2) Det samme, men hvor holdet ikke er tilmeldt turnering, men bare kommer 1 gang om ugen og spiller kampe direkte. Ikke noget med at træne øvelser.
Målgruppe: De mange voksne, der gerne vil have motion og have det sociale med. Det får du i floorball i høj grad med dette. Men det vigtige er at der er plads til alle, uanset niveau

Sæsonen kører på det sidste, men næste sæson skal planlægges, og jeg ville som klub gå benhårdt efter ovenstående.

Som klub er det en enkelt og nemt, der er ikke de store udgifter forbundet og holdene vil være selvkørende. Specielt #2 er der ingen udgifter næsten, men en del indtægter via kontingent…og gad om spillernes unger bliver grebet af sporten.

div 107

2 comments

  1. Tror da mange klubber har 2./3. hold hvor spillerne har krav om at spille så længe de betaler kontingent – det har man ihvertfald hos os i Flyers. Vores 2. hold er først til mølle for 15 markspillere og 2 målmænd – træning eller ej.. De fleste vælger så træning til, pga. det sociale

  2. I Vanløse har vi faktisk begge dele: Et hold der spiller uden at træne, og en større gruppe spillere der træner uden at spille (pga. tidsmangel i weekenden).

    Folk skal selvfølgelig spille som de har lyst, men fra et klubudviklingssynspunkt så er jeg faktisk modstander af at folk ikke træner. Den daglige kontakt med klubben forsvinder og holdet vil have en tendens til at blive en klub i klubben. I vanløse består vores “kun kamp” hold af rutinerede kræfter, som kender klubben godt, så det giver ikke problemer. Men en masse nye spillere som kun vil spille kamp, vil efter min mening skade mere end gavne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.