#Floorball, DM finalen damer Århus-AaB

Leave a comment

01/04/2015 by Steen Houman

Århus står i DM finalen igen i år, sidste år tabte de til Frederikshavn. Dem slog de ud i semifinalen i to tætte opgør, hvor årets spiller de sidste tre sæsoner Cecilia Di Nardo var den store forskel.

Århusholdet går efter guldet, og de har et kompetent hold, som er klar på opgaven.

Målene kan komme fra flere spillere, men specielt talentfulde Julie Perto, hende vil jeg være overrasket over, hvis hun går fra banen uden point.

Sira Skov, Anne Poulsen, Jasmin Damm, Nicoline Pihl og Natascha Pihl og Tina Quist er spillerne der holder tempo på holdet.

AaB kommer ligeså med et kompetent hold, men har ikke samme stjerne som Di Nardo.

Det bliver kollektivet der skal matche Århusholdet, og udfordringen for begge hold er netop Di Nardo.

Århusholdet må ikke ligge for meget ansvar på Di Nardo, omvendt skal AaB just stække Di Nardo.

Ansvaret herfor bliver de to dygtige spillere hos AaB, nemlig Stinne Jørgensen og Jane Stubben der har fundet staven frem igen. Stubben har været årets spiller tidligere, og kommer med masser af rutine.

Offensivt er det polske Agatha Plachan der laver mange point i slutspillet, men AaB har mange strenge at spille på. Maria Andersen,  Eva Knudsen, Emma Jensen, Stine Moselund og Carina Vestergaard er alle spillere der skal ramme 100%, for at AaB snupper guld.

Endelig har Aab en ung spændende spiller, der i slutspillet har haft næse for at samle returer op foran målet og sætte dem, nemlig Caroline Horsens.

En enkelt spiller, Marie Louise Tøttrup er tilbage hvor det hele startede for hende, nemlig i Randers. Her trådte hun sine første barnesko til håndbold inden det blev floorball, og mon ikke den erfarne og kloge spiller, gerne vil snuppe guld.

Slutteligt skal det med at de to hold i liga sammenhæng har mødt hinanden 3 gange, hvor Århus fører 2-1 i kampe, ligeså mødte de to hold hinanden i pokalfinalen, hvor Århus ligeså vandt med 9-4.

God kamp til alle spillerne

IMG_3307

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 705,485 hits
%d bloggers like this: