#Floorball, årets U17 hold…en kommentar

Følgende spillere var udtaget til årets U17 hold.

Målmand: Emil Lindström, Benløse
Back: Daniel Nygaard, Frederikshavn
Back: Nicholas Mac Cabe, Benløse
Forward: Jesper Roland, Benløse
Forward: Daniel Hedegaard, Vanløse
Forward: Nicolai Børner, Vanløse

Så fik jeg den lille udfordring om jeg ikke kunne sætte nogle ord på hver enkelt af dem.

Emil Lindstrøm, Benløse
Jeg har ikke set ham specielt meget, men sidder roligt i målet, er bevægelig og kan sætte god fart i udkast. Der hvor man kan udfordre ham er på det at dirigere et forsvar, så der er tydelig kommunikation. I ungdomskampe har der ikke været pres på ham, det er under pres han skal udvikle sig.

Daniel Nygaard, Frederikshavn
God spilforståelse, rigtig god faktisk. Rolig i sin boldomgang og boldmodtagelse. I god bevægelse, der er dynamik i ham. Fysik virker til at være ok.
Spiller allerede liga, det udvikler ham.

Nicholas MacCabe, Benløse:
God fysik, god med bolden, speed i benene. I slutspillet var han back, men jeg ser ham som en spiller der kan spille alle pladser. Han har to storebrødre der holder højt niveau, det forpligter unge mand. Men han er allerede med i ligatruppen og har spillet kampe. det udvikler

Jesper Roland, Benløse
Han er blevet god i år, fra at være lidt forsigtig i sit spil, så tør han meget mere og tager meget mere ansvar på banen. God med bolden, og kan dække alle pladser på et hold. Han er med på ligaholdet, det udvikler.

Daniel Hedegaard, Vanløse
Spilleren der har lavet flest point i ligaen af alle U17 spillere. Godt gået Daniel. At bedømme ham på indsats i U17 slutspil, er ikke fair, for han havde en meget anden rolle, han var spilleren der skulle trække Vanløse, hvilket han gjorde.
Han har god fysik for en U17 spiller at være, og han skal være opmærksom på at have meget fokus på teknikdelen, så han ikke kun lever på fysik. Dermed ikke sagt han har dårlig teknik, det har han ingenlunde! Men de to ting skal gå hånd i hånd.

Nicolai Børner, Vanløse
Han var den spiller der imponerede mig mest ved U17 slutspillet. Suger boldene til sig, finder de tomme rum, blik for at finde sine medspillere, meget bevægelig, god spilforståelse. Byg mere på det fysiske og vi har en profil i ligaen om føje år.

Fælles er at de bestemmer selv hvor langt de vil gå, det er viljen til at ville træne der afgør dette, alle spillerne har potentiale, det er deres evne til at forvalte dette potentiale, der bestemmer hvor langt de vil gå.

Hvem sørger for selv, at ligge de ekstra timer der skal til udenfor træningen. Han bliver god. Den der nøjes med at komme til træningerne, skal nok blive en ok spiller, men heller ikke mere

I U17 rækken var der flere spillere man sagtens kan bide mærke i (årgang 1997 eller senere), som jeg har noteret mig i løbet af denne sæson, og er der glemt en spiller eller to, så har jeg nok ikke set vedkommende endnu, men man er velkommen til at gøre mig opmærksom på andre spillere
Anders Bering, Frederikshavn
Lasse Mailand, Frederikshavn
Mathias Hansen, Frederikshavn
Dennis Torp, Frederikshavn
Simon Møller, Frederikshavn
Frederik Pil, Benløse
Joakim Søholt, Benløse
Kasper Dahl, Benløse
Mathias Glass, Benløse
Tobias Daugaard, Benløse
Anton Madsen Vendsyssel
Jesper Schmidt, Vendsyssel
Victor Jensen, Sunds
Kristoffer Handgaard, Sunds
Mathias Bust, Sunds
Mathias Lauridsen, Sunds
Casper Christensen, Hvidovre
Rasmus Ravn, Vanløse
Daniel Jørgensen, Vanløse
Jonas Juul, Aab

Af ovenstående spillere, er der et par stykker jeg forventer mig en del af, men et er at være et lovende talent, noget andet er at indfri dette, og det sker kun ved hårdt arbejde

 

div 013

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.