#Floorball, tillykke med guld i U17

Tillykke til Benløse med DM guld i U17, og samtidig tillykke til klubben som arrangerede et godt U17 DM, og med livestream…fint for os der ikke kunne være med og se alle kampene.

Finalen, ja hvad kan man sige…Benløse var som hold 1-2 gear bedre end Vanløse, som stillede til finalen med 9 spillere, hvor specielt tre spillere skulle trække læsset.

Benløse var langt mere homogene som hold, og fungerede som et hold.

Ikke desto mindre var Vanløse hyperfarlige på omstillinger, og kom i starten foran med 2-0, på to hurtige omstillinger da de var i undertal. Begge mål kynisk sat ind af Børner/Hedegaard.

Chokstart.
Det tog Benløse noget tid inden de fik sat sig på kampen ovenpå den chokstart, og Vanløse spillede klogt med bolden i egne rækker.

Bagud 0-2 kom Benløse ud til anden periode, de lod bolden arbejde for sig, og Vanløse blev laqngsomt mere og mere trætte.

De havde chancerne Vanløse, og specielt Børner viste god teknik med staven og næse for at ligge gode afleveringer.

Ikke overraskende kom Benløse på 1-2 og 2-2. Først et skud udefra, og på en omstilling! Børner taber bolden bag Benløse mål, så går det stærkt den anden vej.
Situationen viser hvor U17 spillere mangler rutine, for Vanløsespillerne markerede for frislag. Men børnelærdommen hedder, man spiller til man fløjter.
Omvendt var det trætte Vanløsespillere der knoklede løs, og når pulsen er høj, er man ikke rationel.

Trætte Vanløse.
Benløse fortsatte med at skifte hele kæder ind, mens Vanløse skiftede ud når en spiller var træt, og Ravn/Børner/Hedegaard blev der trukket store veksler på.

Men de tre spillere havde ikke farten i benene, der var plads til små intense løb her og der hvor de forsøgte, men Vanløse var reelt fra midten af 2.periode kørt trætte.

Benløse kommer på 3-2 og 4-2, først på en fin tværpasning sidenhen på et frislag, så var den kamp færdig skulle man tro.

Nede med 2-4 og en periode tilbage, ja så kunne skribenten godt frygte en massakre af de trætte Vanløsespillere, men Benløse trak sig lidt tilbage og Vanløse forsøgte.

Muligheden var der.
To store chancer kom de frem til, efter 11.50 god afsluitning og i 18.55 har Rasmus Ravn endelig chancen fra distancen med sit gode trækskud, den afslutning havde klasse, det havde keeperens redning ligeså, og fortjent kom han på årets U17 hold.

Til slut kunne Benløse score til 5-2 i tomt mål.

Benløse vinder på bredden i truppen, samt nogle gode profiler, der også tog ansvar.
Godt gået til Jer, og udover de spillere der gjorde det godt, var der et par stykker mere jeg skal holde øje med fremover #27, #31 og #47.

div 013

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.