#Floorball, 80 piger til Floorball Camp i Kolding på lørdag

Leave a comment

01/02/2015 by Steen Houman

Mens Danmarks allerbedste kvindelige floorball-spillere forsøger at kvalificere sig til VM, samles 80 piger fra den næste generation af dygtige floorball-spillere til Camp i Kolding.

At så mange piger har tilmeldt sig er en kæmpe succes og beviser, at der i høj grad er potentiale i pigefloorball’en og at der er rigtig mange piger rundt omkring i landet, der brænder for sporten.

Pigerne kommer fra 12 forskellige klubber fordelt over hele landet. Den yngste er 8 år og den ældste 19 år. På campen vil pigerne blive inddelt i forskellige aldersgrupper, og hver gruppe får hver deres inputs fra kompetente trænere. Målet er, at pigerne får ny inspiration til deres træning og bliver motiveret til at arbejde endnu hårdere på at blive dygtige floorballspillere. Samtidig er Campen en mulighed for at møde floorball-spillende piger fra andre klubber og træne sammen og hygge sig på kryds og tværs af klubber.

Campen er en del af det program, som DaFUs nye pigeudvalg lagde for pigerne i efteråret. I november blev der afholdt tre regionale træningssamlinger for piger i henh. Øst, Nordjylland og Midtjylland, og den landsdækkende pigecamp i Kolding er den naturlige efterfølger til de regionale træninger.

Pigeudvalget siger på forhånd tak til alle de engagerede trænere og forældre, der tager pigerne med til Kolding, og glæder sig utrolig meget til campen.

Sådan lyder den nyhed jeg fik tilsendt fra Marie Krabbe, der er en af de dygtige ledere bag projektet.

Herfra skal det bare lyde GO GIRLS, og en opfordring til at flere klubber snakker sammen om at lave tilbud, kun til pigerne, Greve og Hvidovre i øst har lavet en del JAMBOREES med succes, og i Frederikshavn i Jylland tager de ligeså godt hånd om pigerne (de fleste spillere på vort landshold kommer derfra).
At der sikkert er flere klubber der dygtigt er med, tvivler jeg ikke på, så bliv ved med det!

floorball danmark kvinder
De er nogle af vores bedste i dag, men de var ligeså små
floorballpiger engang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 708,276 hits
%d bloggers like this: