#Floorball, en snak med Vanløses træner Alexander Sundsfjord

Vanløse ligger på sidstepladsen i ligaen, så jeg var da lidt nysgerrig på dette, så læs mere herunder

Hvad var Jeres ambition inden sæsonstart?
Vores ambition hedder slutspil og det hed den også inden sæsonstart, men det er vores egen fejl vi ikke ligger der nu.

I ligger nummer sidst i rækken, var det hvad du havde forventet halvvejs gennem turneringen?
Nej, havde regnet med vi lå på en 7-8 plads nu – så det er ikke tilfredsstillende.

Hvad har været Jeres styrker so far i sæsonen?
Vores styrker har vel været at vi kommer med en masse ungt gåpåmod og at vi ikke ønsker at give op på noget tidspunkt i kampene.

På hvilke områder har I som hold ikke været gode nok?
Der er flere punkter.. Folks tillid og tålmodighed omkring en gameplan er ikke eksisterende, desværre. Samtidig har vi haft nogle store defensive udfald i mange kampe og det er igen pga den manglende tillid og tålmodighed til den gameplan spillerne får.

Hvilke tre spillere er gået mest frem hos Jer siden sæsonstart?
Hmm den er sværere – vi har en ungdomskæde der i de sidste mange kampe stortset ikke har lukket mål ind – samtidig med de producerer fremad, det er fandme imponerende!

Så har vi en spiller som Nicolai Fisker der uanset hvilken opgave han får løser den. Så vil pege på den næste generation af floorball spillere

Er der noget du ville have lavet om i Jeres sæsonplan?
Nej, bestemt ikke sæsonplanen fejler intet – det handler bare om hvad folk bidrager og kommer med der gør forskellen – vi har alle rammerne og forudsætningerne nu handler det bare om at spillerne skal forstå det og gribe den mulighed.

I har været ude og hente en svensk spiller til at forstærke Jer, skal han redde Jer fra nedrykning?
Ja, det er rigtigt Pontus Kozan hedder han – han flytter til København for at bo og arbejde og er 23 år gammel. Det er da klart vi regner med en klar forstærkning, men der er nok os lidt rust der skal bankes af, men lad os nu se han tiltræder jo i denne uge og forhåbentlig kan han gøre en forskel. Hvis det skulle hedde nedrykning ville det ikke være noget vi frygtede så tager vi bare et enkelt år dernede og det ville samtidig betyde at der ville være væsentlig flere penge at lege med den sæson – men målet er uden tvivl at blive oppe og slutspil.

I har i en del kampe været pænt med i kampene, men har ikke kunnet holdet ved?
Manglende fokus, forståelse og tålmodighed ift gameplan – kommer man bagud med 2 så trykker spillerne på panikknappen selvom der måske kun er spillet 10 minutter – istedet burde de stole på vores spil og vide at forsætter vi med det så kommer vi til at sejre. Det kommer vel forhåbentlig på et tidspunkt.

Hvem er med i trænerteamet og hvordan ser en typisk træning ud?
Trænerteamet består af; cheftræner – det er jeg. Så har jeg Marck Lundberg som assistent, Staffan Nordhöj som fystræner det er de primære ansigter. Marck er her 3 gange om ugen og nogle gange til ungdomstræningerne også, mens Spanky hentes ind efter behov og sæsonplanen.
En typisk træning har en varighed af 2 timer den første halve time er opvarmning med enten løb eller i vores styrkerum derefter er der samling og lidt let snak. De første par øvelser er lige for at få pasninger og tempo i fødderne – er koncentrationen ikke god nok kører man en trættende øvelse inden næste – derefter nogle spil relateret øvelser og så spiller vi i 45 minutter nogle gange lidt forskellige typer spil, ellers bare 5vs5 med fokus på det taktiske efter træning rundes der af med samling og udstrækning.

Ordet er frit?
Selvom vi ikke ligger helt hvor vi ønsker i tabellen, så holder vi fast i vores principper og vi vil turde stole på at det vi gør er det rigtige.
Og så håber jeg at folk bider mærke i at Vanløse er en klub i fremgang både på ungdom og seniorsiden på og udenfor banen.
God sæson til resten af floorball DK – nu går vi slutspilsjagt!

 

floorballfield
Der skal point på banen for Vanløse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.