#Floorball, landstrænerteamet

Leave a comment

18/12/2014 by Steen Houman

Er der en post hvor man får kritik, så er det når man tager skridtet frem og bliver landstræner. VM er overstået og Kasper Sindt og Jens Ørhøj må stå for skud.

Udfordringen er, jeg ved ikke helt hvad jeg skal komme efter. De har løst opgaven til UG, nr.7 er vel det optimale Danmark kunne opnå til VM, så anerkendelse herfra til de to herrer.

Så kan vi altid diskutere arbejdsbetingelser og stil, og ud fra de betingelser der er givet, så skal man ikke forvente mere, selvklart så man gerne landstrænerne til hver eneste kamp, men har de godt netværk, jamen så kan det fungere fint.

Spillestil, tja alle ser gerne sprudlende champagnebold fremfor defensiv pindsvinebold, men en klog træner ser jo på materialet og gør sine taktiske overvejelser, og med afsæt i en arbejdsom defensiv med hurtige omstillinger, så var Danmark svære at spille mod, og det var et effektivt koncept.

Fremtiden.
Hold fast i de to herrer Sindt og Ørhøj, det er vigtigt med kontinuitet på denne post, det hjælper ikke at skifte på denne post efter hvert VM, så Kasper og Jens, det er mit ønske.

Selvfølgelig er der masser af kloge trænerhoveder derude, der har ambitionen om landshold, og sådan skal det være, men kontinuitet, det er vigtigt!

Tættere dialog mellem klubberne i ligaen og mellem U19 landshold og seniorlandshold, det er områder der enkelt må kunne styrkes

Kritik.
Eneste kritik, er så at der ikke er kritik herfra 🙂

Men jeg kunne sagtens udfordre dem må mange andre ting, men deres resultater taler jo for sig selv, nu skal der holdes fast så vi ikke laver en katastrofe og ikke kommer til VM.

div3 063

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blogstats

  • 709,605 hits
%d bloggers like this: