#Floorball, status på holdene

Halvejs gennem sæsonen, hvordan ser de t ud for de enkelte hold.

Rødovre
De er hvor de skal være, de forsvarende mestre har vist højt niveau og spillet effektivt og sat sig på kampene og holdt modstanderne væk.
Sammenlignet med sidste sæson, så lukker de 15% flere mål ind, så Rødovre står måske ikke helt så skarpt

Vendsyssel:
Jeg forventede flere mål, og det må man sige er kommet. Der er blevet 1/3 flere mål i forhold til sidste sæson, sådan. Men offensiven giver åbninger bagude, og der er blevet scoret 40% flere mål i forhold til sidste sæson.

Forsvaret skal blive bedre

Copenhagen:
Fremgang over hele linjen, nok spilles der offensivt og til tider meget angrebsivrigt, men forsvaret står bedre end sidste sæson og med de flere mål de laver, er de seriøse kandidater til at gå efter en finaleplads.

Hvidovre:
Sæsonens store overaskelse, vel har de tre profiler i Eriksen, Hedorf og Danielsen, men at de har været så gode. Respekt godt arbejde af alle derude.

Benløse:
De mistede Janneup og Tuhkannen, det har sat sine spor, offensiven skranter, nu har Bøge været ude med sygdom, men Benløse scorer ku 2/3 af de mål de lavede sidste sæson.
Det kan man leve med hvis forsvaret står som det skal, men der er scoret 50% flere mål end sidste sæson, så må det give panderynker.

Sunds:
Angrebet er forbedret og det er årsagen til deres succes, der lukkes stadig mange mål ind, om end der er en svag forbedring.

AaB:
Godt arbejde i Aalborg, offensiven er blevet lidt bedre men det er specielt defensivt det ser godt ud. Der er nogle dygtige og kloge backer deroppe.

Århus:
Det er det defensive der halter, når man ikke scorer mange mål som sådan, så er det skidt at lukke 25% flere mål ind i denne sæson. Den seneste kamp viser at der er ved at ske noget.

Vanløse:
Flere mål, næsten 15%, men også lidt flere mål der går ind, knap 10%. Der skal forbedres i begge ender.
Der er mange unge spillere, spændende at følge dem

Frederikshavn:
Det ser ikke godt ud i forhold til sidste sæson, der bliver kun scoret 70% af de mål de lavede sidste sæson og forsvaret lukker 20% flere mål ind! Det til trods for ros til deres keeper!

Der er mange unge spillere, spændende at følge dem

floorball14

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.