#Floorball, gang i Greve

Greve har i den grad taget teten sammen med andre klubber, for at skabe tilbud til børn og ungdomfloorball.

Da jeg på Jacob Nørrelunds fbprofil kunne læse, træt efter stævnet men det var det hele værd, så måtte jeg lige høre lidt mere.

Men først og fremmest tak til alle de trænere og ledere der tager sig af børnene og tak til Greve og andre klubber der lave stævner for mange. Tak

1) Hvor mange klubber ved med i stævnet hos Jer i weekenden

8 klubber deltog i stævnet, hvilket blev til 20 hold, fordelt i rækkerne U7, U9 og U11.

2) Hvor mange kampe blev det til i alt

Der blev til 70 kampe a’ 6 min. Vi var lidt i tvivl om 6 min. kampe var for korte, men jeg følte at det gav et godt flow, og færre store nederlag. Alle hold fik spillet 6-8 kampe, så det var nogle trætte børn som drog hjem.

3) Hvor vigtigt er den slags stævner for floorball

Det er meget vigtigt. At komme ud blandt ligesindede og møde andre spillere, samt spille mod andre er sjovt, det er noget andet end blot træning, og det gør at vi bedre kan fastholde vores børn i sporten.

4) Hvad syntes du som står for stævnet er det fedeste

Det er helt klart at se nogle glade børn, som jubler, tæller ned når kampe slutter, og ellers bare går og hygger sig med deres holdkammerater, trænere og familier, det er fedt, i det hele taget bare at se og høre det liv der er i hallen, det er super godt.

5) Har du et godt råd til forældrene og klubberne

Kom ud i hallerne og vær med, man skal bare huske at tage “børne-brillerne” på, og se det fra deres vinkel, og så skabe nogle glade og positive oplevelser. Jeg ved godt at vandene er delt omkring det at fokusere på placeringer, personligt er det ikke noget jeg fokusere på i disse aldersgrupper, jeg vil hellere rose dem når de har lavet et flot mål, en god pasning, eller bare rykket sig mentalt, og mange gange roser jeg modstanderne lige så meget som mine egne spillere.

6) Hvornår er næste arrangement

Næste gang vi afholder noget for børn i Greve Floorball Club regí, er søndag d. 11. januar, hvor vi afholder pige jamboree.

7) Ordet er frit

Jeg syntes at det gælder om at man får spillet nogle lige kampe, og i den forbindelse inviterede vi U13 piger, til at spille i U11 rækken, ved vores stævne. Det syntes jeg fungerede super fint, og da tilbudene ikke er så store for piger i den aldersgruppe, så kunne dette være et godt supplement til jamborees, flex-rækken og samlinger. Samarbejde mellem klubberne er også vigtigt, vi måtte f.eks. have hjælp af Solrød til stævnet, og jeg tror at så længe vi hjælper hinanden, og respektere hinanden, så kommer vi længere på sigt.

IMG_0761.JPG
FOTO. Greve floorball

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.