#Floorball, skulderklap og tackling…Nikolaj Borg

Nikolaj Borg er en dygtig mand, han har været med i FFK i en del år, og leder man efter en saglig person, så er han indbegrebet af dette.

Samtidig er han manden bag http://www.floorballnyt.dk der samler alle nyheder et sted, smart og enkelt.

Et skulderklap til DaFU for at blive en del af spydspidssatsningen hos DIF. En spændende mulighed, der kan have enorm betydning for dansk floorball, hvis klubberne griber chancen og udnytter muligheden. Dette er ikke kommet ud af ingenting, så stor ros til DaFU for det arbejde, der ligger forud.

En skuldertackling til de hold (indtil videre tre ud af fire), som ikke har taget turen til Bornholm for at spille mod FF Bornholm. Når bornholmerne uge efter uge tager den lange tur til sjælland, er det trist, at sjællænderne ikke kan tage sig sammen til bare en enkelt tur til solskinsøen. Vi må håbe, at bornholmerne gør brug af reglerne og får flyttet returkampen til deres hjemmebane.

Faktisk havde han en skuldertackling til denne side ligeså, og den var faktisk på sin plads, men den må vi tage en anden gang…

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.