#Floorball, skulderklap og tackling fra Steffen Jensen…(Steffens Blog)

Han har som spillet været til U19 VM, vundet DM guld i U17 og U19 og så er han en af de mange dedikerede floorballmennesker i Frederikshavn og han er igen trukket i spilletøjet og er med hos Blackhawks.

Ligeså var han manden bag det fantastisk sjove Steffens Blog, som med god blanding ironi, underspillet humor og glimt i øjet på no time fik stor popularitet. Godt gået!

Skulderklap 1

Mit første skulderklap går til alle spillere i den landsdækkende liga, som er fyldt 30 år. Specielt går det til de spillere som træner på fuld tid, og på lige vilkår som resten af spillerne i trupperne. Jeg tror at hvis vi kan øge gennemsnitsalderen i trupperne, kan vi blive en større floorballnation, og vi kan få en bedre landsdækkende liga(og derved lettere tiltrække udenlandske spillere og forhåbentlig også den vej skaffe flere sponsorer til klubberne). Jeg ved godt, at der ikke er ret mange i Danmark, som bliver betalt for at spille, og derfor er prioriteringerne nok også derefter, men jeg tror også, at hvis vi i gennem en årrække kunne hæve gennemsnitsalderen, rutinen og niveauet i ligaen, så vil vi kunne tiltrække større sponsorater, og måske en dag kunne det tænkes, at spillere i landets bedste række kunne få en lønseddel hver måned.
Jeg ved godt, at det ikke er noget, som bare lige sker hen over en weekend, men det er stadig noget jeg længe har håbet på kommer til at ske en dag. Det kunne være fedt, hvis vores floorballsport blev vist hver weekend på nationalt tv, og hvis vores landshold konkurrerede om en semifinaleplads til hvert VM.
Men derfor et stort skulderklap herfra til de ”ældre” herrer, som er i klubberne rundt i landet og deler erfaringer ud til de mange unge talenter. Bliv endelig ved, så længe i kan. Jeg tror på det gavner vores sport på sigt.

Skulderklap 2

Mit andet skulderklap går til alle ungdomstrænere i hele landet. Kæmpe stort skulderklap herfra, til dem der flere gange om ugen stiller op(ofte ulønnet) til træningspas og kampe. Det er jer, som skaber fremtiden for vores sport, og det er jer der udvikler de mange talenter som er spredt ude i klubberne. Generelt er jeg stor fan af alle som gør en indsats ude i klubberne, men specielt ungdomstrænerne står med et stort ansvar, og derfor faldt mit skulderklap til jer.

Tackling 1

Min tackling går til Kevin Puhlmann, fordi han har indstillet sin aktive karriere. Det er en af de absolut dummeste beslutninger jeg længe har været vidne til, og jeg synes det fortjener en god gedigen tackling. Jeg har i mange år set op til, og været stor fan af Kevins meget teknisk flotte floorballspil, og jeg kommer uden tvivl til at savne ham på banen.

floorball steffen jensen blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.