#Floorball, Letland-Danmark 5-3

Det blev til et nederlag til Danmark på 3-5 mod Letland, hvilket et eller andet er ok hvis man ser isoleret på resultatet. Letland har flere top 5 placeringer ved VM og er over lang tid meget stabil.

Nu nåede jeg kun at se de sidste 15 min, så at give min bedømmelse af en kamp er ikke helt fair, men nu har jeg spurgt en 10 stykker, og de har givet mig et billede af kampen.

Selve optakten er ikke optimal, at nogle spillere var oppe 3.30 for at spille kamp her til aften, det er en sejtrækker. Sådan er det at være et fattigt forbund, og no doubt at landstrænerteamet har gjort deres for at få den bedste optakt.

1.periode
spiller Danmark ok, flere gode offensive tiltag og føringsmålet kom i powerplay, dog lidt tilfældigt!

2.periode
der hang Danmark efter, og Letterne får sat et tungt pres som Danmark har det svært med. Blot 5 afslutninger har Danmark i anden periode!
Pudsigt nok, ja så vinder Danmark perioden 2-1. Først et godt mål af Marko Krogsgaard efter en fin tur, mens det andet mål er en lang bold op fra Martin Erichsen til Jacob M. Andersen, der ligger den af til Brian Jensen der sætter den.

3.periode
der har Danmark det igen svært, højt tungt fysisk pres er ikke noget vi havde et modsvar på, og markeringerne begyndte at hænge. Letland kom på 4-2 som følge af dette, inden Jannik Trolle, med et mål på en chance han selv skabte og som vel næppe var en chance, men skyder man ikke, ja så scorer man ikke.
3-4 målet betød Danmark tog Mike Trolle ud af målet, det gav en enkelt chance på et skud udefra, men det endte med scoring i tomt mål til 5-3.

I kampen, der har Danmark 3-5 friløbere som vi ikke sætter, i min optakt, ja der skrev jeg at Danmark ville stå defensivt og køre på omstillinger.
De gange jeg så Danmark i de sidste 15 min, der havde vi flere kontraer og der var flere gange hvor holdet kom op, og afsluttede angrebene hurtigt.

Skulle Danmark have forsøgt at holde mere i bolden, tja måske, men omvendt, hvorfor ikke tage skuddet hvis chancen er der, selvfølgelig skal der være en spiller til at tage en retur eller en spilmulighed til endnu en afslutning, det lykkedes dog ikke.

Om Danmark var ved at være trætte, eller om de mange ændringer fra da holdet var i Holland , gjorde vi ikke var gode i pasningsspillet, ja det er nok en blanding!

Konklusion
Et lidt haltende Danmark der ikke kunne lide det høje pres, men vi fik de store chancer, som vi bare ikke kunne sætte!

Stefan Hedorf var småskadet og ikke med og en spiller der kunne være et kort mod den slags spil, ja det er Jesper Schow som med sin antrit og hurtige retningsskift, havde været et effektivt våben forhåbentlig.

Danmark spillede primært på to kæder med lidt aflastning.

floorball trolle2
Mike Trolle stod for Danmark

Foto: IFF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.