#Floorball, spot on Kasper Nielsen

Han er et af de store talenter der har været i Dansk floorball og han er faktisk bare 22 år!

Ser man hans stats for de sidste tre sæsoner, så ser det således ud!

2013/14 122. Kasper Nielsen Sunds 2 0 2
2012/13 3. Kasper Nielsen Sunds 31 8 39
2011/12 45. Kasper Nielsen Sunds 6 4 10

Bemærk sæsonen 2012/13 hvor han er den 3.mest scorende i vestkredsen! Godt gået af så ung en spiller, skal vi lige snuppe hans stats fra U19 landsholdet.

. U19landshold kampe mål assist total
B-VM 2011 5 10 5 15
landskampe 2009/10 5 2 7 9

Jo Kasper Nielsen var virkelig skarp og farlig, og spørger man nogle af ligatrænerne, ja så nikker de også og anerkender talentet.

Men efter at have lavet så mange mål, så blev det til 2 scoringer sæsonen efter, hvad skete det lige der?

Det fik jeg en snak med Kasper Nielsen om.

Gør jeg noget, så er det 100%, jeg kan ikke gøre det halvt, og jeg må indrømme at uddannelse og job bare taget tid så det ikke var muligt at give mig ordentligt. Med den landsdækkende liga, ja der bliver der stillet nogle andre forventninger, som var svært at forene med et natarbejde!

Sunds er min klub, og jeg er nede og se næsten alle ligakampene, og det kribler i mig for at spille, og står de og mangler en mand en dag og de ringer, bare for at have mig med på bænken, så kan jeg ikke sige nej.

Efter U19 VM var tankerne om at spille i Team Århus og tidligere var tankerne om at tage til Sportscollege i Frederikshavn, men de trygge rammer i Sunds trak mere hos Kasper Nielsen, der faktisk fik ligadebut som 14 år gammel, i samarbejdet mellem Sunds og Herning i Midtjylland Patriots.

Så uddannelse og job og det Kasper Nielsen ikke gør noget halvt, ja det er årsagen til at han i dag er på sidelinejn, men floorball er min sport.

Selv syntes han det går godt for Sunds, i år er der en kultur hvor det er tilladt at lave fejl i træning og hvor man godt må fejle, det udvikler spillerne mener Kasper Nielsen, hvis lillebror er at finde på holdet.

Sunds skal udvikle egne spillere som de altid har gjort påpeger Kasper Nielsen, men jeg savner at vi har flere rutinerede spillere som eksempelvis Rødovre, det skal nok komme, men Sunds kan ikke forstærke sig udefra, det skal ske indefra.

Om Kasper Nielsen kommer til at findes på banen igen, det må tiden vise, og kommer han tilbage i form som den sæson hvor han bragede løs, ja så bliver han spændende at følge.

En af de store oplevelser for Kasper Nielsen udover U19 VM, var pokalfinalen i 2012 hvor de mødte Rødovre. Her vandt Rødovre 13-5, men Kasper Nielsen lavede 3 mål i den kamp, og semifinalen mod Brønderslev glemmer han heller ikke lige, vi var bagud 1-4 midtvejs og vinder 8-6.

floorball kasper nielsen3

 

One comment

  1. Fantastisk talent og sympatisk person, en skam at privatlivet røver ham fra floorballsporten!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.