#Floorball, Michell Jensen slutspilsdronningen

Aabs Michell Jensen er den der har lavet flest point i slutspillet, og jeg spurgte hende lidt om det.

1) Hvornår startede du med at spillefloorball? Jeg startede op til floorball i år 2006 må det være på AaB’s damehold

2) Hvorfor blev det floorball du spillede?
Min far har været trænet i floorball siden jeg var 2 år og der var jeg tit med i hallen og se herre elite træne. Da han stoppede med at være træner manglede jeg floorball rigtig meget i mit liv og valgt at starte selv op, da jeg havde alderen til at spille med damerne. I 2010 stod valget mellem fodbold eller floorball, hvor valget selvfølgelig blev floorball. Det var simpelthen blevet en livsstil for mig og i de efterfølgende år blev der brugt rigtig mange timer i hallen både som spiller og træner.

3) Du har lavet mange mål, hvorfor?
Mest fordi jeg er en fighter og vindertype.. Jeg har troen på at jeg kan gøre en forskel i en kamp. Jeg siger tit til min kæde-kammarat at nu går vi sgu ind og laver det mål. Især i presset situationer kan det være godt at sige højt. For det meste så går der ikke lang tid før vi får lavet det mål. Så troen og viljen til at lave et afgørende mål betyder rigtig meget. Derudover er det vigtig at man tør gør noget uforsigeligt og altid arbejde rigtig hårdt i defensiven.

4) Hvilke 3 spillere på AaB holdet har betydet mest for dig de sidste tre sæsoner og hvorfor?
Det er et rigtig svært spørgsmål for alle som har været inde på holdet har jo haft en betydning på en eller anden måde. Men alligevel kan man vel godt fremhæve 3 dejlige piger.

  • Nicoline Phil: Vi startede op i samme uge til floorball og har siden den dag været et fast wingpar, udtaget når vi har haft nogen ”dumme” træner 😉 Vi har altid kunne finde hinanden og der er ikke nogen som kan læses mit spil som hende og det samme den anden vej selvfølgelig. Vi var derudover rigtig gode venner udenfor banen og havde/har det altid sjovt sammen i hallen. Hun var en rigtig vigtig person for mig på holdet både spilmæssigt, men også personligt. Desværre er hun jo flyttet til Århus og spiller der, men vi håber da begge at vi en da kan blive wingmakker sammen igen J
  • Emma Jensen: Kom til AaB i 2011 efter at have spillet i Brønderslev. Hun er den spiller jeg kan del alt med både floorballting og hverdagsting. Hun har tid til at lytte hvis jeg har nogle frustrationer jeg skal ud med. Derudover er hun en rigtig god støtte under kampe, hvor hun tit kommer med en frisk bemærkning hvis det ikke helt kører eller roser en for et mål. Og det er guld værd under en tæt kamp.
  • Stinne Jørgensen: Vi har spillet sammen i de sidste par sæsoner og hun er en rigtig vigtig spiller for mig og en af grundene til at jeg også laver de mål jeg gør. Det betyder meget at jeg har en center bag mig som jeg kan stole på og ved snupper bolden hvis den smutter forbi mig. Så kan jeg satse lidt ekstra når vi kører presspil eller højrestyr spil. Så hun også bare den spiller/træner som binder hele holdet sammen.

5) Hvilke 3 trænere har betydet mest for din udvikling?

  • Den vigtigst person for min udvikling er helt sikkert min far Lars Jensen, som jeg også selv har haft som træner i perioder. Derudover har han altid været min personlige træner, som er kommet med råd og vejledning og ikke har været bange for at sige hvis jeg havde/har gjort noget forkert i en kamp og kom med feedback på hvad jeg kunne gøre bedre. Vi har også brugt mange timer sammen i hallen, da jeg var yngre (14-15 år), hvor der blev trænet teknik og skud.
  • Jens Hagbarth: Han var en af mine første trænere. Det var også ham som sendte mig til min første landshold samling. Jens var en træner som stillede krav og pressede mig altid ud til det yderste. Han var ikke bange for at skælde ud hvis jeg brændte en kæmpe chance. Den slags træner har jeg altid elsket for så har man noget at leve op til og det for kun en til at blive bedre.
  • Ved den sidste træner må jeg sige mig selv. En klog mand sagde engang: ”husk du er din egen træner. Vil du udvikle dig skal du presser dig selv til træninger og kamp. Skal du skille dig ud skal du nogen gange også selv tænke og tage beslutninger”. Det størst arbejde ligger altid ved en selv, men kan ikke smide alt ansvaret for ens udvikling på sin træner.

6) Hvilke ting er vigtige hvis man skal lave mange point i ligaen?
Beslutsomhed og vilje. Fokusset skal ikke være at man skal lave point i løbet af en kamp. Fokusset skal altid være at holdet vinder. Man skal arbejde på at gøre en forskel på holdet, om det er i defensiv eller med mål skal ikke gøre den store forskel. Arbejder man røven ud af bukserne og har troen og talentet til det kommer målene også på et tidspunkt.

7) Har du et råd du kan give til andre spillere der gerne vil lave mange point?
Tag chancer i løbet af en kamp og vigtigst af alt tro på dig selv.

floorball3
Stinne Jørgensen har betydet meget.

floorball nicoline pihl
Nicoline Pihl har betydet meget

Foto: IFF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.