#Floorball, 6 skarpe til ligatrænerne…Jesper Schow, Copenhagen

1) Hvilke 3 spillere har imponeret dig denne sæson ? 

Der er altid nogen man misser, når fokus skal rettes på enkelte navne og vurderet på et ganske beskedent grundlag, der snævrer sig ind til en kamp. Men mine bud, er som følger.

Andreas Glad Hotshots – er kommet godt i gang igen i år og godt med pointmæssigt hver gang. Er vel p.t. et af de varmeste navne i Brønderslev og det er ganske imponerende.
Steffen Jensen AAB – der er så meget dynamit i de efterhånden aldrende stænger. Han gør det simpelt og hurtigt og oftere og oftere med gevinst på de kantede buer.
Jacob Andersen Rødovre – I kampen mod os, var han Rødovre. Han spiller så svinegodt i samtlige kampe. Man skal åbenbart hedde Jacob Andersen for at holde DK´s højeste bundniveau.

2) Hvilke 2 keepere, ud over de tre der er på landsholdet har gjort det godt? 

Jeg synes Kasper Eriksen i Hvidovre kassen har været stærk. Som oprykker er keeperen en vigtig post. Det kommer til at give point til Avedøre drengene i de tætte opgør.
Så var der et comeback til Jensen i Blackhawks buret som jeg husker det. Jeg mindes en super solid præstation mod os i kamp 1, som kunne have gjort 2-cifret let, hvis ikke han havde stået.

3) Hvilken kamp har været Jeres bedste i år? 

Generelt har vi præsteret på nogenlunde samme niveau i alle vores kampe. Med fantastiske perioder, sløje udfald og stærke comebacks.
Skal der plukkes nogen ud, kunne der være vores comeback i Hvidovre eller vores konge begyndelse i Benløse.

4) Er der to unge spillere du godt vil fremhæve som du har bidt mærke i? 

Jeg kommer ikke udenom min fascination af vores egen Esben Køhler. Hans motorik er som en super rutineret gymnast. Bevægelse og teknik gør det super seværdigt når han har kuglen – og med mulighed for at spille floorball som jeg tænker det skal spilles på dansk grund. Og han er slet ikke færdig med den rejse!
Frederik Kobberup, Rødovre, må jeg, som spiller 2, ligeledes vippe på hatten for. Lige ud af posen, så var han langt fra toneangivende i Hafnia, men efter skiftet til Rødovre er hans bevægelse, omgang med bolden og taktiske formåen eksploderet i positiv retning. Han er en man lægger mærke til i hver kamp og var i top 3 af bedste Rødovre spillere mod os i semien sidste sæson.

5) Hvilken trænerkollega vil du gerne rose? 

Kim Olesen fra Hotshots, får et skulderklap sendt til Vendsyssel. Det er vel ikke forkert at sige, at holdet deroppe, ikke er lige så stærkt som i mange andre sæsoner. Jeg synes det positive nye element er, at spillet er blevet mere direkte. Det svenske cirkusfloorball med rundt og rundt og rundt er afskaffet, og den nu mere direkte stil, passer i højere grad til floorball i DK – og giver resultater. Holdet har fundet sammen og der virker til at være sjæl i det man præsterer, end hvad der tidligere er set fra de stribede. Det kan blive en god cocktail senere på sæsonen også.
Hagge fra AAB får også en pil op, for at have sat et hold sammen, som spillede super stærkt mod os. Når man evner at få spillerne til at levere med tårnhøjt bundniveau uanset ranking på papiret, så har man fundet noget af det, som Rødovres mestre har nydt godt af gennem mange sæsoner og det er en bedrift som træner!

6) Ordet er frit?

Jeg tør godt sige højt, hvad jeg har sagt til vores trup som optakt på alle kampe, Turneringen er blevet mere jævnbyrdig og det hold der vil det mest på dagen, har den bedste chance for at tage 3 point. Favoritværdighed er nu overtaget af stålsat vilje og har man ikke den, risikerer man at snuble oftere end tidligere!

Fortsat god sæson til alle!

floorball schow floorball schow2
Let på fødderne og med en speed som meget få, Jesper Schow

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.