Weekendens dameliga kampe øst

Der blev spillet 4 kampe i øst, og for nogle af holdene blev der stadig kæmpet for at avancere i rækken.

Vanløse – Hafnia 5-5 (1-1, 2-3, 2-1).
Det var to meget lige hold, som skulle spille deres sidste grundspilskamp, en kamp hvor dommerne havde lagt en super professionel linje, hele kampen igennem.

Begge hold havde lidt afbud, blandt andet var det Vanløse’s unge keeper Selma Bang, der var sat til at passe Vanløse målet.
Hafnia havde hele 2 keepere med til kampen, og de fik lavet et lille eksperiment, hvor de skiftede keeper hvert 5. min. Dette var for at holde dem oppe på tæerne, og det var vist ikke sidste gang de gjorde det.

Kampen bød på lige dele chancer i begge ender, og trods det at Vanløse hele tiden var et mål eller to bagefter, så var det generelt en helt lige kamp, hvor især begge holds forsvar stod godt.

Vanløse kom stærkt igen i 3. periodes slutning, hvor Hafnia’s ene center måtte udgå med en skade, og fik udlignet til 5-5, efter at have været bagud 3-5.
Sydsjælland – Copenhagen 1-11 (0-6, 0-1, 1-4).
Dette var en kamp hvor hjemmeholdet var oppe mod overmagten fra Copenhagen. Og der gik da heller ikke lang tid, før at den stod 0-1 til gæsterne, blot 30 sek. skulle der gå.
Copenhagen sad på spillet fra start, og perioden ender 0-6 til gæsterne.

Sydsjælland fortsatte med at kæmpe, og fik bedre fat i 2. periode, hvilket resulterede i at gæsterne kun fik scoret et enkelt mål i power play.

Copenhagen sad trygt på spillet igen i 3. periode, hvor de pressede på. Dette gav dog nogle spilvendinger til Sydsjælland, og i et af de løb, fik Sydsjællands Anja Pedersen, på fornemmeste vis loppet bolden over Copenhagen keeperen, og reducerede til 1-8.
Gæsterne fortsatte med at dominere kampen, og takket være en pragt præstation af hjemmeholdets keeper Sabrina Haugsted, ender kampen “kun” 1-11.

Copenhagen slutter grundspillet, med flot at vinde samtlige kampe.
Rungsted-Hørsholm – Vallensbæk 5-1 (1-0, 2-0, 2-1).
Der var godt med tempo i denne kamp, hvor hjemmeholdet kommer bedst fra start, med en scoring af den rutinerede Annie Dahlman.
Vallensbæk havde til kampen valgt at give deres to backer masser af spilletid, så deres 6 angribere kunne løbe mere, hvilket tildels lykkedes.

I 2. periode øgede Rungsted-Hørsholm tidligt i perioden til 2-0.
Gæsterne fortsatte deres spil, men målene ville bare ikke ind, og i periodens slutning øger hjemmeholdet til 3-0.

Hjemmehold pressede højt, hvilket gav Vallensbæk’s backer meget at lave. Dette gav pote, og Rungsted-Hørsholm fik scoret nogle flotte mål.
Ca. midt i perioden, fik gæsternes Nina Mortensen pyntet på resultatet, med en reducering til 4-1. Hjemmeholdet lukkede og slukkede med en endnu et mål, i en god kamp.
FF København – Helsingør 0-4 (0-3, 0-0, 0-1).
Der var et udehold som lagde fra land som lyn og torden.
Helsingør fik effektivt omsat deres chancer til mål, og efter blot 6 min. i 1. periode, stod den 0-3 til gæsterne.
Efter denne chokstart, fik FFK bedre fat i kampen, og kom til en del chancer.

I starten af 2. periode fik FFK chancen for at komme ind i kampen igen, idet gæsterne kom i undertal. Det samme skete i slutningen af perioden også, men hjemmeholdet havde svært ved at score mål, så Helsingør klarede frisag begge gange.

Begge hold fortsatte samme stil i 3. periode, der bar præg af masser af attitude og fairplay, for begge hold.
Ca. i midten af perioden laver eks. FFK’ern Sannie Arnhild et solo mål, og lukker kampen med en sejr til Helsingør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.