Benløse – Copenhagen 4-2 (ligaherrer)

Det blev tæt onsdag aften da Benløse hjemme vandt over Copenhagen. Gæsterne har fået en forrygende start på mellemspillet.

Milan Adam åbnede kampen med mål til 1-0 for Benløse, inden Copenhagen kort efter udnuttede deres første powerplay til at udligne.

Benløse fik muligheden for at komme foran, men topscorer Mathias Glass svigtede for en gangs skyld.

Kampen var tæt med muligheder og der skulle gå næsten 20 min inden næste scoring kom, da Jesper Roland med point nummer 24 i denne sæson scorede til 2-1 for Benløse.

Blot 17 sekunder holdt føringen, så svarede Copenhagen igen med mål ved Martin Grønborg.

Med stillingen 2-2 gik begge hold ind til sidste periode af kampen, og her snuppede Copenhagen keeper igen et straffe, denne gang fra Daniel Nygaard, som dermed missede muligheden for at øge til 4-2, i det Jesper Roland kort inden havde scoret til 3-2.

Begge Hold overlevede herefter at spille i undertal, om end at Benløse slog til 3 sekunder efter Copenhagen blev fuldtallige, da Daniel Nygaard scorede.

I slutfasen havde Copenhagen muligheden for at score på straffe, men det snuppede Emil Brixager i målet.

Du kan se highlights fra kampen her

Martin Lytje, Benløse
Det var en af de kampe der skulle overstås og afvikles med 3 point som resultat, efter der var kørt hårdt på vores mange landsholdsspillere frem til i søndags. Det lykkes, og egentlig med de naturlige konsekvenser som de mange kampe på kort tid afleder. Selvfølgelig bør vi fremstå mere sikre i præstationen, og skabe en større buffer til de sidste 5 min af kampen, hvor straffeslag, udvisninger og andre forhold altid kan gå imod én. Her ligger vi for mange procent under vores vanlige præstation. Jeg er tilfreds med vi holder Copenhagen til 2 mål, og at vi er klart bedst på xG for og imod i kampen. Jeg er skuffet over vi lader Copenhagen diktere for meget af kampbilledet med organiseret kaosspil i de to første perioder, og selvom jeg er imponeret over deres offervilje og evne til ufortrødent at løbe efter alle situationer, så skaber det et destruktivt udtryk, som vi normalvis håndterer bedre, og ikke går med på. Det er ikke et taktisk aspekt, men et filosofisk. Når det så er sagt, er det selvfølgeligt også dejligt -en gang i mellem- at vinde en kamp på en modstanders præmisser, som har en anderledes indstilling og tilgang til spillet. Kampens spillere fra Copenhagen: Rasmus Engelhardt, Martin Grønborg og Christian Holmsteen.

Mathias Hacke, Copenhagen
En ret fornuftig kamp der blev spillet i ok tempo og med god intensitet. Vi fik kampen til hvor vi ville den men desværre laver vi ikke nok mål. Jeg er skuffet over at der er nogle situationer hvor vi bliver frataget et mål og hvor benløse får 1. Dog har jeg efterfølgende haft en meget god dialog med dommerne omkring vores oplevelser og det er noget positivt jeg tager med mig og vi har fået aftalt at vi fremover vil prøve at få flere trænere og dommere til at tage dialog dagen efter uanset hvis man vundet eller tabt fordi det stærker produkten floorball. Hvorvidt vi er enige eller ej holder vi mellem os men dialogen var god og er faktisk langsigtet vigtigere en ret og forkert.

Brixager på mål hos benløse holder god niveau i øvrigt er der ingen der stikker ud fast måske et lille plus til kampens 3:e dommere Roland. Vi må prøve at være skarpere til næste kamp og vinde. Læste at man fra Benløses side kaldt det en sløj kamp af Benløse, så har man misset hvad taktik og modstandere har for indvirkning på billedet af en kamp

Benløse – Copenhagen 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)
Benløse
Jesper Roland 2+0, Mathias Glass 0+2, Daniel Nygaard 1+1, Milan Adam 1+0, Mathias de Fries 0+1
Copenhagen
Andreas Hansson 1+0, Martin Grønborg 1+0, Kalle Taminen 0+1, Christian Holmsten 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.