Optakt ligakampe (herrer)

To kampe står for døren onsdag.

Benløse – Copenhagen
Benløse tager hjemme imod Copenhagen, og det bliver interessant at se. For nok er Benløse favoritter, men de har haft en del spillere i gang under VM kvalen, og de har spillet mange kampe på kort tid. Så hvor friske er benene sammenlignet med Copenhagen der i ro og mag har kunnet træne op til kampen.

AaB – Frederikshavn
Gæsterne fra Frederikshavn har fået deres topscorer Andreas Glad skadet, så det blev interessant at se hvad det betyder for dem. AaB med det stabile hold har muligheden for at drille, hvis de får kontrol på kampen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.