Danmark – England 17-0 (VM kval herrer)

Regnestykket var enkelt, skulle Danmark kvale ind til VM i dag, krævede det en sejr på 17 mål.

Det startede godt med mange chancer de første 5 min men det blev kun til 1 mål ved Jannik Dalkvist. Næste mål kom i powerplay og så fik Danmark gang i spillet, og så begyndte målene at komme, og når Danmark satte fart og fik spillet bolden rundt, så havde England det svært, og der blev scoret nogle flotte danske mål.

Med en føring på 8-0 efter første periode, var Danmark næsten halvejs, og Danmark kom ud og lagde tryk på i anden periode og fik to tidlige mål.

Så faldt det danske spil i fart og det kneb med at komme frem til de samme chancer, og England havde lidt for enkelt at forsvare, om end det i perioder nærmest lignede Danmark spille powerplay.

Danmark ville gerne og der kom muligheder, England stod særdeles kompakt.

Der gik 16 min næsten fra målet til 10-0 til 11-0, og det var ikke godkendt, men vigtigt med de to mål inden perioden sluttede.

Med 12-0 føring, ja så hed det 5 mål mere til Danmark i den sidste periode, og opskriften var hurtige pasninger og bolden på kanten og afslutning direkte.

Det blev til en perfekt start med 2 mål på 1,30 efter starten af perioden, og i tiden 52,15, ja så kom målet til 16-0, og Danmark havde så blot et enkelt mål mere at hente, alt imens den danske angriber Andreas Glad udgik med skade.

Blot 43 sekunder senere, så kom målet til 17-0 da Kasper Kajgaard scorede men kredit skal gå til den spiller der fik vendt en engelsk omstilling, var det Mikkel Skov?

Så tog Danmark timeout, for nok Danmark lige nu til VM, men en fejl og et engelsk mål, kunne ødelægge det hele.

Det blev særdeles ubehageligt spændende, da England fik Powerplay med 35 sekunder tilbage af kampen og trak keeperen og spillede 6 mod 4!

Publikum og spillerne på bænken stod op i hallen og heppede og Danmark holdt fast og vandt 17-0.

Stærk indsats af Danmark, der med pres på viste det kunne de håndtere, tillykke med VM til spillerne og teamet

Danmark – England 17-0 (8-0, 4-0, 5-0)
Skud: 55-8 (21-5, 17-2, 17-1)
Mathias Glass 6+3, Jesper Roland 3+1, Daniel MacCabe 0+4, Lukas Eldholm 1+2, Jesper Schmidt 2+0, Jannik Dalkvist 1+1, Kasper Kajgaard 1+1, Andreas Glad 1+0, Jonas Nordheim 1+0, Jannik Trolle 1+0, Mikkel Skov 0+1, Daniel Nygaard 0+1, Marko Krogsgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.