Danmark – Estland 6-6 (VM kval herrer)

Den gik ikke Granberg, og det gik ikke for Danmark der med en sejr kunne have kvalet ind til VM.

Foran næsten 1.000 tilskuere der skabte en god stemning (tak for det), så havde Danmark det hele i hånden, men Estland knuste den drøm, med udligning med bare 6 sekunder igen af kampen.

Undervejs så havde Danmark godt greb i kampen og der blev serveret nogle særdeles flotte mål, de to mål fra Andreas Glad og Kasper Kajgaard det er bare at sige klasse.

Men floorball er også spil i overtal, Danmark havde tre udvisninger, og dem udnyttede Estland effektivt med to mål, og sådan gik de fra en dansk føring på 4-2 efter en fremragende start på anden periode til 5-4 (øv) på to powerplaymål.

Danmark havde to gange spil i overtal, uden at score.

Det blev nervepirrende i den sidste periode, Danmark skulle nok vinde og det gjorde spillet ikke flød og Estland havde mest bold! Så da det blev 5-5 halvejs i sidste periode, så var der lagt op til en spændende afslutning.

Her scorede Danmark til 6-5 på et mål i høj klasse. En skarp aflevering på tværs af banen fra Emil Odfelt (MOM) til Mikkel Skov, og den danske anfører rammer bolden i luften og scorer til 6-5!

Estland tog keeperen ud i slutfasen, og Danmark fik chancen da Lukas Eldholm kom alene med en estisk spiller, men Eldholm scorede ikke da esten fik reddet.

Det interessante er, skulle Eldholm have løbet mod hjørnet og trukket tid?

Personligt mener jeg NEJ, han viser han tør i en presset situation tage chancen, og scorer han lukker han til 7-5. Det at turde tage muligheden er vigtigt under pres, og ja det kan koste at Danmark ikke kommer til VM.

Men næste gang Eldholm eller en anden kommer i den situation skal de turde og ikke spille alibibold!

Så ros til Eldholm herfra, omend der er nogen der er uenige.

Selvfølge skete det onde, med 6 sekunder igen blev det 6-6 og ØV.

Slutteligt, må de trænere der har arbejdet med det danske U19 landshold senest sidde og glæde sig, da flere af de spillere der er kommet igennem herfra var med i flere mål.

Se highlight her

Danmark – Estland 6-6 (2-2, 3-2, 1-2)
Skud: 22-26 (7-8, 8-8, 7-10)
Mikkel Skov 2+0, Kasper Kajgaard 1+1, Marko Krogsgaard 0+2, Andreas Glad 1+0, Mathias Glass 1+0, Jonas Nordheim 1+0, Lukas Eldholm 0+1, Emil Odfelt 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.