Weekendens ligakampe kort (damer)

Der var hele 7 kampe på weekendens program. 2 meget tætte kampe i vest, og 5 kampe i øst, hvor af 2 af kampene også var utrolig tætte.

Vest.
Aalborg Flyers – Herning Pirates 4-5 (1-2, 2-1, 1-2).

Denne gang var hjemmeholdet fra Aalborg top klar fra start, og der gik da heller ikke lang tid før at de fik bragt sig foran 1-0.
Pirates stillede med de næsten 7 vanlige spillere, og 1 keeper, men dem skal man absolut ikke kimse af. De kommer da også godt igen med 2 scoringer, og så stod den 1-2.
I 2. periode fik Flyers spillet noget af det bedste de længe havde spillet, og de sad da også godt på perioden. Først fik de udlignet til 2-2, og derefter bragt sig foran 3-2, hvilket var fuldt fortjent.
Herning presser på, og får udlignet i periodens sidste minut til 3-3.
Herning fortsætter med at presse på i 3. periode, og på blot 4 min. får de scoret 2 mål. Flyers blev dog ved med at kæmpe videre, hvilket gav pote i midten af perioden, så kampen var absolut helt åben. Flyers havde flere gode chancer til at udligne, men det lykkedes ikke, og Herning kunne tage hjem med 3 point.
Dette betyder at Herning sikkert ender på en 4. plads, og er sikret en plads i slutspillet.

ÅFK – Fr. Blackhawks 4-6 (2-4, 2-1, 0-1).
Dette var en kamp der startede lidt utraditionelt, idet ÅFK fik 2 min. fra start, for at komme for sent til kampstart. Dette udnyttede Blackhawks med en hurtig scoring, og med yderligere to hurtige mål, ja så kommer Blackhawks efterfølgende til at tage lidt let på kampen. Få minutter efter Frederikshavns scoring, er det så gæsternes tur til at få 2 min. Her finder søstrene Nanna og Kristine Møller Sørensen vej til Frederikshavnerne’s mål, og får reduceret til 1-3.
2 min. efter er Nanna på pletten igen, og så stod den 2-3.
Periodens sidste mål blev sat ind blot 1 min. efter ÅFK’s reducering, og perioden ender 2-4.
I 2. Periode score ÅFK yderligere 2 mål, og så stod den lige pludselig 4-4, og kampen var helt åben igen.
Den evigt arbejdende og dygtige Annika Bengtsson ville det anderledes, og hun bragte Blackhawks foran igen.
I midten af 3. periode øger gæsterne til 4-6, og trods 4 udvisninger, 2 til hver, ja så formår ingen af holdene at udnytte overtals situationerne, og kampen ender 4-6.

Øst.
Hvidovre – Hafnia 8-2 (4-1, 2-0, 2-1).

Det var et afbudsramt Hafnia hold, hvor selv deres ene keeper måtte i spilletøjet, der var tager på besøg i Hvidovre.
Hvidovre kom rigtigt godt fra start med 4 mål, igen med Eva Knudsen i hopla, hvor Hafnia der i mod kæmpede med at finde hinanden på banen.
Gæsterne når at få reduceret i mellemtiden, og perioden ender 4-1.
I de efterfølgende to perioder, ja der fik Hafnia lukket bedre ned for det dygtige og talstærke Hvidovre hold, og hjemmeholdet kom ikke helt til de chancer de ville.
Hvidovre får lavet 2 mål i hver af 2. på 3. periode, og i de døende minutter udnytter gæsterne en spilvending, og får reduceret til 8-2.
Hvidovre indkassere 3 point, og er helt sikre på en plads i slutspillet. Og det skal da også gå ret skævt for Hafnia, hvis ikke de også er ender i slutspillet.

Lyngby – Copenhagen 0-21 (0-6, 0-6, 0-9).
Lyngby var oppe mod overmagten fra Copenhagen, en kamp hvor hjemmeholdet havde sat sig et mål om ikke at tabe med mere end 20 mål.
Starten blev lidt kaotisk, så gæsterne tog taktikken udendørs, da hallen ikke var helt klar.
Hjemmeholdet havde en ny keeper på mål, og med blot to udskiftere, forsøgte de sig med en 2-2-1 opstilling.
Kampen startede lidt sløvt af begge hold, dog med spilovertag af Copenhagen, som stille og roligt for åbnet op. Gæsterne får sat 6 mål ind i 1. periode, meeen hjemmeholdet var da ikke helt uden chancer. Lyngby fik et par friløbere, som blev bremset i sidste øjeblik.
I 2. periode skruede Copenhagen op for tempoet, og Lyngby havde svært ved at hænge på, så Lyngby’s nye keeper kom på overarbejde. Hun hev nogle ret flotte redninger ud af ærmet, og med en friløber som bliver overplaceret, ja så havde hjemmeholdet ikke givet op endnu.
Copenhagen havde lavet lidt om på kæderne i 3. periode, så deres spil kom til at flyde bedre. Gæsterne får lavet 9 mål i perioden, og trods det at Lyngby var blevet trætte, så gav de aldrig op, og nåede næsten deres målsætning.
Copenhagen er ubesejret til nu, og er også helt sikre til at komme i slutspillet.

Vanløse – Greve 5-5 (3-2, 0-1, 2-2).
Dette blev en ren gyser, mellem to hold som havde en masse at bevise over for sig selv.
Vanløse kommer bedst fra start, og får lavet kampens 2 første mål, begge sat ind af Rigmor Larsen.
Greve var lidt på hælene, og tøvede når de skulle bremse det dygtige Vanløse hold, og de kom ikke til mange chancer. Men når chancen bød sig, ja så forstod Greve at udnytte den, og de får reduceret til 2-1.
I midten af perioden øger Vanløse til 3-1, men igen formår Greve’s Trine Jakobsen, at udnytte en løs chance i periodens slutning, som ender 3-2.
Greve hænger stadig efter hjemmeholdet fra Vanløse i 2. periode, men formår alligevel at udligne til 3-3, i periodens sidste halvdel.
I starten af 3. periode bringer Vanløse sig foran igen, men med 2 scoringer relativt hurtigt efter hinanden af Greve, så var billedet vendt.
Vanløse presser på til sidst, og opsnapper en bold fra Greve’s backer, og så var der frit løb til Vanløse’s Signe Mortensen, som udligner til 5-5.
Vanløse’s unge Asta Lorentzen, var i dagens kamp rykket op som wing, hvilket hun gjorde ret godt.

Rødovre – Jægerspris 6-1 (3-0, 0-0, 3-1).
Jægerspris kom som forventet på en svær opgave, ude mod Rødovre.
På dagen havde Rødovre’s træner Niels Pedersen sat deres nye keeper Victoria Bråten på mål. Og med et fuldt holdkort, ja så blev der kørt på 3 kæder.
Jægerspris skulle lige vænne sig til det lidt hurtigere tempo, samt en fysik hårdere modstander, og efter blot 8 min., ja så stod den 3-0.
I 2. periode gik hjemmeholdet ned i tempo, hvilket Jægerspris udnyttede. De holder Rødovre fra at komme til de helt store chancer, og var ret tæt på selv.
5 min. inde i 3. periode, sender sidste sæsons topscorer Malene Dolling, en løs bold ind foran en uopmærksom Rødovre keeper, og får reduceret til 3-1.
Jægerspris bliver ramt af et par skader, i sidste halvdel af 3. periode. Dette giver lidt uro hos gæsterne, og Rødovre øger føringen med yderligere 3 mål, til kampens resultat 6-1.
Alt i alt en god kamp, hvor de unge fra Jægerspris viste god moral, og hvor begge hold gav sig fuldt ud i duellerne, og hvor Rødovre er nu også er sikre på en slutspilsplads.

Benløse – Helsingør 4-3 (1-1, 2-1, 1-1).
Det blev som forventet en tæt affære, mellem Benløse og Helsingør. Benløse havde en god blanding af unge og rutinerede spiller på holdet igen, mod Helsingør’s rutinerede damer.
Dette var en af de kampe, hvor bolden bare ikke ville gå i mål, for nogle af holdene. Helsingør spillede ellers en rigtig god offensiv kamp, og kom da også bedst fra start, efter et mål sat ind af Madeleine Falck, som skulle vise sig at lave hattrick.
I midten af 1. periode får Benløse udlignet til 1-1.
2.periode er ikke særlig gammel, før Benløse’s Tina Lodal score til 2-1, og igen efter en god arbejdsindsats, øger til 3-1.
Helsingør hænger dog hurtigt på, med en hurtig reducering til 3-2. Og med en scoring mere af Helsingør’s Madeleine, ja så står den 3-3.
Med blot 5 min. tilbage, får Benløse’s unge kaptajn Sofie Sørensen, bragt hjemmeholdet foran 4-3.
Helsingør presser på med alt hvad de har, men uden held, og kampen ender 4-3.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.